Home > Vind hulp > Lia van den Berg

Wordt vrij van angst met behulp van hypnotherapie.

Lia van den Berg

Herken je dit?

Je leeft niet het leven dat je zou willen, omdat je geleid wordt door je angsten. Je schaamt je ervoor dat jou niet lukt wat anderen schijnbaar zo gemakkelijk af gaat. Elke keer dat je je door je angst laat weerhouden, voel je je boos en verdrietig. Je baalt ervan dat je niet voor elkaar krijgt wat je echt wilt, zoals:

  • Een baan zoeken die beter bij je past.
  • Relaties beginnen, verbreken of volhouden.
  • Een opleiding volgen of je rijbewijs halen.
  • Opkomen voor jezelf, jezelf laten zien.
  • Op reis gaan of drukke evenementen bezoeken.

Je probeert om je spanningen te onderdrukken door jezelf streng toe te spreken. Bijvoorbeeld door jezelf te vertellen dat je je niet zo aan moet stellen en het gewoon moet doen. Het resultaat hiervan is dat je je nog rotter gaat voelen.

 

Wat ik prettig vind is dat je zo flexibel was en naast hypnotherapie ook nog allerlei andere manieren had om me weer een stap verder te brengen.
S.K.

 

Misschien denk je dat als je maar vaak genoeg doet wat je angst inboezemt het vanzelf wel minder wordt. Niets is minder waar. Door jezelf steeds bloot te stellen aan datgene wat je het meeste vreest, verergert de paniek alleen maar. Als je grote menigtes niet prettig vindt en jezelf dwingt deze juist wel op te zoeken, wordt de stress hierover steeds opnieuw opgeroepen en daardoor groter. Het is als zout strooien in een open wond. De kans is groot dat je een paniekaanval krijgt.

Stop met jezelf te veroordelen voor wat je voelt en begin met je angst serieus te nemen. Angst is geen vijand. Het is als een klein kind dat begrepen en getroost wil worden. Jezelf afwijzen omdat je angst voelt heeft een averechts effect.

 

Ik voel me heel erg veilig tijdens de sessies. Mijn gevoelens mogen er helemaal zijn en er word geen waardeoordeel aan gegeven. Mijn angst is niet weg, maar wel hanteerbaar. Ik weet nu hoe ik mezelf hierin kan begeleiden.
D.V.

 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze?
Neem een kijkje op mijn site en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar hoe hypnotherapie jou kan helpen? Vraag mijn gratis e-book Vrij van angst aan.

Gratis e-book Vrij van angst

Gun jezelf een leven waarbij jij aan het roer staat en niet je angst!

 

Praktijkinformatie

Lia van den Berg

Lia van den Berg

Mauritsweg 157c
3314 JG Dordrecht
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Lia van den Berg
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.