Home > Vind hulp > Leon Nan | Mentor. Trainer. Mannencoach.

VAN SHIT LEVEN NAAR ZIN GEVEN

Mentorschap Voor Mannen Die Standvastig Willen Zijn.

De mens heeft het nog nooit zo goed gehad. Nooit eerder was er zoveel vrijheid in de wereld en nog nooit was het leven zo zorgeloos. En toch… hebben we ons ook nog nooit zo zinloos gevoeld.

Burn-out cijfers stijgen, verslavingen nemen toe, depressie is volksziekte nummer 1 aan het worden en veel mannen (her)kennen hun eigen pad niet en zitten zichzelf in de weg.

Gek vind je niet? Aan de ene kant wordt het leven steeds makkelijker en aan de andere kant lijkt het veel moeilijker om met onszelf te leven.

We zijn onafhankelijker en vrijer dan ooit, maar missen richting en weten niet wie we zijn en wat we willen – en wie dat niet weet, wordt door anderen geleefd en waait met alle winden mee.

Daarom help ik mensen (vooral mannen) die vastlopen in hun leven, om hun eigen waarden te ontdekken, een missie te vinden en onder alle omstandigheden standvastig te zijn.

Want in een snelle wereld vol afleiding en verleiding is meer zelfkennis en zingeving het allerbeste medicijn.

“Ik ben een gids voor je en leer je vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt!”

VAN MEER HEBBEN NAAR MEER ZIJN

Hé, mijn naam is Leon.

In dit verhaal ben ik een (ex-) wereldreiziger en voormalig horecaondernemer die na een lange periode van reizen het roer omgooide om zich te gaan richten op gedragsverandering en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaren geleden, ben ik mij echter veel meer gaan verdiepen in de oorzaken van stress, burn-out en depressie.

Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen in de klinische psychologie en op het gebied van vitaliteit, trauma en verslaving, naar aanleiding van mijn eigen ervaring met verslavend gedrag.

Het leven is voor mij een uitdagende en fascinerende zoektocht naar zelfrealisatie, meer wijsheid, meer zingeving en minder ruis en onnodige shit. Of met andere woorden: “Have Less and Be More!”

EVEN KENNIS MAKEN?

Zit je met vragen? Then let’s talk!

Stuur me een WhatsApp bericht of plan direct een vrijblijvende COACHING CALL in mijn agenda: ik maak graag kennis met je om te bespreken wat je obstakels zijn en waar ik jou het beste bij kan helpen.

“Voor meer rust in je hoofd, energie in je lijf en zin in je dagen!”

Praktijkinformatie

Leon Nan | Mentor. Trainer. Mannencoach.

Leon Nan

Winkelwaard 230
1824 HP Alkmaar e.o.
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met Leon Nan | Mentor. Trainer. Mannencoach.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.