Home > Vind hulp > Leevcoach

LEEVCOACH - Burn-out - Stress - Mental coaching - Leefstijl

Leevcoach

Leevcoach - Hein Vriesema

Praktijk voor burn-out & stress

Hey, leuk dat je op mijn profielpagina kijkt!

Even voorstellen

Mijn naam is Hein Vriesema, gediplomeerd coach en eigenaar van Leevcoach, een praktijk voor Burn-out, Stress en Lifecoaching in Sittard. Tevens NLP-coach en groepsleerkracht van een groep 7 op een basisschool. Mijn begeleiding bestaat uit wetenschappelijk bewezen technieken en hebben als doel de balans bij jou te herstellen en stressklachten te laten verdwijnen. Uiteindelijk voel je je fitter, energieker, sterker, vitaler en ervaar je meer veerkracht.

Mijn achtergrond

Mijn hele leven ben ik al mensgericht geweest, met oog voor de ander. In 1996 ben ik als groepsleerkracht begonnen in het onderwijs. Jonge kinderen begeleiden op weg naar hun toekomst! In 2009 het coachvak ingerold en gecertificeerd NLP-coach geworden. Daarbij leer je vaste patronen doorbreken om vanuit je eigen vermogen en kracht je leven vorm te geven.

Omdat ik mij als coach verder wilde ontwikkelen ben ik mij gaan verdiepen in leefstijlcoaching. Deze opleiding heb ik bij Brickhouse Academy gevolgd en succesvol afgerond. Als gediplomeerd leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een vitaler leven en gezondere leefstijl. Tijdens die opleiding in aanraking gekomen met een aparte discipline: ‘Stress & Burn-out‘. Dat heeft mij getriggerd om hier een cursus voor te volgen bij het CSR, expertisecentrum stress & veerkracht.

Nu werk ik als gecertificeerd CSR-coach met deze methode. De CSR-methode pakt stressklachten en burn-out psycho-biologisch aan. De methodiek is gebaseerd op inzichten vanuit diverse wetenschappelijke disciplines. Ik begeleid mensen preventief om te voorkomen dat ze gaan uitvallen. Daarnaast begeleid ik werknemers om te herstellen van hun burn-out en om ze snel te laten re-integreren op de werkvloer.

Leevcoach | Mijn aanpak

Als coach hanteer ik de CSR-methodiek, een wetenschappelijk onderbouwde begeleiding voor mensen met een burn-out of stress gerelateerde klachten. De integrale begeleiding kenmerkt zich door de CSR-methode te combineren met mijn NLP-achtergrond en kennis als gediplomeerd lifestylecoach. Ik richt me op het lijf, de psyche en het gedrag. Dus geen eenzijdige begeleiding op één onderdeel, maar een aanpak op al deze onderdelen. Vanuit een integraal beeld van oorzaken en gevolgen volgt er een systematisch en stapsgewijze begeleidingsaanpak. Voor een succesvol herstel is dit essentieel. De aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Stapsgewijze begeleidingsaanpak:

  1. Roofbouw stoppen & fysiek herstel
  2. Reserves aanvullen & zelfmanagement
  3. Re-integreren & conditieopbouw

 

Leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn profielpagina te lezen. Ik hoop dat je net zo overtuigd als ik ben van de CSR-methode. Je hebt in ieder geval meer inzicht gekregen over mijn werkwijze. Op mijn site www.leevcoach.nl staat nog meer info. Bij interesse of vragen mag je altijd contact met me opnemen.

Tot gauw!

Hein

Praktijkinformatie

Leevcoach

Hein Vriesema

Guido Gezellestraat 16
6136 HX Sittard
Neem direct contact op met Leevcoach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.