Home > Vind hulp > Leerruimte Zijnsoriëntatie – meditatie, coaching en retraites in de Voerstreek

Zijnsoriëntatie - Thuiskomen in ZIJN

Meditatie, Coaching en Retraites

Rust in Zijn en doe wat je wilt

Loop je vast in je leven door burn out, stress, angsten of andere hobbels op je levenspad, dan raak je vaak gevangen in een vicieuze cirkel van moedeloosheid en verkramping. Toch kan deze situatie precies het keerpunt in je leven zijn, waar je je oude gewoontes doorbreekt en meer gaat leven naar wie je werkelijk bent!

Zijnsoriëntatie kan worden aangeduid als een eigentijds ‘pad van levenskunst’. In deze visie gaat eeuwenoude boeddhistische wijsheid hand in hand met moderne psychologische inzichten. Uitgangspunt van deze visie is, dat je veel ruimer en opener bent dan de door gewoontes en psychologische patronen bepaalde persoon, die je geworden bent. Er is een bron van helderheid, wijsheid, kracht en liefde in je aanwezig. Dat potentieel herkennen is makkelijker als de omstandigheden gunstig zijn, maar aanzienlijk moeilijker in perioden van stress, als je overlevingsstrategieën dominant zijn. Toch zijn ontspanning, gemak, liefde, kracht en helderheid verrassend dichtbij en altijd in je geest aanwezig. Het is simpelweg de rijkdom van je wezen!

Meditatie biedt een ingang naar deze inherente rijkdom.  De Zijnsgeoriënteerde meditatievormen zijn divers: bewegend, zittend en met behulp van visualisaties. Samen met de meditatie-beoefening is psychologische begeleiding een onderdeel van het pad. Je leert jezelf diepgaand kennen.  Je zult ontdekken wat je los kunt laten om vrijer te leven en te vertrouwen. En tegelijk ontwikkel je stuurkracht om je leven vorm te geven conform wat je werkelijk wilt.

Heb je interesse in individuele Zijnsgeoriënteerde begeleiding, kom dan eens vrijblijvend kennismaken. Of neem deel aan een kennismakingsworkshop. Je bent van harte welkom!

Contact opnemen praktijk

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkinformatie

Leerruimte Zijnsoriëntatie – meditatie, coaching en retraites in de Voerstreek

Irene Andriessen

Kinkenberg 21
3798 Voeren
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Leerruimte Zijnsoriëntatie – meditatie, coaching en retraites in de Voerstreek
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.