Menu

Aalsmeer – Set your Mind

Wil je minder piekeren? Minder drukte en meer rust ervaren? Maar weet je niet hoe? Bewustwording is het antwoord. Vind je bewustwording zweverig? Vraag jezelf dan eerst af wat is bewustwording precies.

Met bewustwording pak je de Regie! terug. Je leert anders omgaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. En door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van de drukte in je hoofd. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. Je wordt hierdoor ook productiever. Kortom: bewustwording is niet spiritueel, maar juist heel down-to-earth. Heel praktisch bezig zijn en het accepteren van jouw innerlijke gedachten. Dit zorgt er ook weer voor dat jouw lichaam makkelijker kan ontspannen van alle dagelijkse prikkels en stress.

Waarom zou je voor Set your mind kiezen? Durf jij naar jezelf te kijken, aan jezelf te werken en vind je het niet erg als de spiegel wordt voorgehouden? Dan wil ik je graag op een nuchtere manier en met een directe aanpak ondersteunen. Met Set your mind wil ik er voor zorgen dat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Hierdoor ga je gemotiveerder, rustiger, gelukkiger en lekkerder in het leven staan. De bijeenkomsten worden gegeven in mijn eigen praktijk in Kudelstaart. Tenzij anders wordt overeengekomen. Wil je trainingen/workshops laten verzorgen binnen jouw organisatie, dat is dat ook mogelijk.

Bij Set your mind kan je terecht voor Mindfulness, NLP, Emotional Freedom Techniques en coaching. Heb je vragen? Stel ze dan gerust.

 

Balansportaal Hulp bij Burn outEen overzicht van alle mogelijke behandelingen & therapieën en beschikbare hulp vind je hier.