Home > Vind hulp > Krachtpraktijk de Levensboom

Kom in je kracht en leef je mooiste leven

Krachtpraktijk de Levensboom

Krachtpraktijk de Levensboom | Holistische coaching

Inzicht en Groei in je Leven

Zit je niet lekker in je vel of voel je je (langdurig) gestressed?  Is ontspannen lastig voor je en is het druk in je hoofd? Mis je het vuur vanbinnen? Zijn er dingen uit je verleden die je dwars zitten? Of stap je toch steeds weer in dezelfde valkuil, in datzelfde patroon? Mis je het vuur in jezelf, of voel je dat er meer uit te halen is?

Coaching helpt jou om anders te denken,  zodat je nieuwe mogelijkheden ziet en loskomt van oude patronen. Het brengt je in contact met je hartsverlangen, je passie, dat waar je voor opstaat ’s ochtends.

Je kunt kiezen uit coaching “op de stoel” in mijn praktijk, wandelcoaching, burn-out coaching, advies over aromatherapie (essentiële oliën) of een combinatie van deze vormen.

Vanuit zelfvertrouwen formuleren we de “kleinst mogelijke grote stappen” op weg naar de verandering. Doordat we samen contact houden worden de veranderingen duurzaam verankert in je leven.

Via deze link vind je alle informatie over deze verschillende vormen.

#coaching #mindful #burnout #kindercoach

Massages

Liefdevol Lichaamswerk en Ontspanning

Massages klinken vooral als luxe, als lekker. Het is niet alleen dat. Massages zijn naast praten over stress, slaapproblemen of gezondheidsklachten ook heel belangrijk om te ontspannen. Om contact te krijgen met je lijf en geest, en wat daar speelt.

Ik geef verschillende soorten massages die jou of je kind helpen ontspannen maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan je gezondheid op alle holistische lagen. Ik masseer zowel volwassenen als kinderen.

Alle massages in mijn praktijk zijn gericht op een zachte manier van behandelen en het ondersteunen van het zelfherstellend vermogen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch nivo. Bijvoorbeeld bij reuma, fybromyalgie, stress, leerproblemen, balans hervinden. De massages hebben ook een positief effect op het slapen en zijn zeer ontspannend.

Je kunt kiezen uit :

 • AromaTouch massage met essentiële oliën
 • Kruidenstempelmassage
 • KinderKracht massage
 • Intuïtieve massage met Reiki (Nieuw)
 • Hotstone massage (Nieuw)
 • Edelstenenmassage

Via deze link vind je alle informatie over deze verschillende vormen.

#massage #essentiëleolie #reiki #intuïtief #kindermassage

Kinderkracht

Geef je kind regie over het leven

Herken je dit? Je kind heeft last van concentratieproblemen, problemen op school, al dan niet met slechte prestaties of niet-sociaal gedrag richting klasgenootjes of leerkrachten. Je kind heeft “een vol hoofd”, kan weinig onthouden, is snel overprikkeld of geïrriteerd, vertoont impulsief of storend gedrag of heeft juist  te veel energie. Je hebt al van alles geprobeerd, en wilt liever geen medicatie gebruiken. En je wilt zo graag je kind helpen. En je kind wil ook zo graag dat het beter gaat. Maar HOE?

In de KinderKracht module draait het allemaal om het geven van regie aan je kind over lijf, denken, emoties en energie. Zodat je kind rust en focus krijgt of weer terugvindt. Want ONT-spannen brengt ONT-wikkeling en kunnen ONT-vangen, in deze wereld vol indrukken, dingen die “moeten en horen” van het stemmetje in je kind en de druk van de buitenwereld.

KinderKracht bestaat uit kindermassages, kinder-Reiki, essentiële oliën en gesprekken met jou en je kind. In onderling overleg zetten we in waar jouw kind en jij  het beste bij zijn gebaat én zich goed bij voelen. Ik kan kinderen masseren in mijn praktijk, en/of jullie leren je kind te masseren. In overleg is alles mogelijk.

Praktijkinformatie

Krachtpraktijk de Levensboom

Anneke Zuidberg

Boskamp 51
9481 JE Vries
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Krachtpraktijk de Levensboom
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.