Home > Vind hulp > Kr8!Coach | Hoofddorp

Soms heb je een extra handje nodig

Kr8!Coach

Leefstijlverandering komt niet vanzelf

Stress-gerelateerde klachten en burn-out zijn geen ziektes maar een reactie van het lichaam op een ongezonde denk- en leefwijze. Bij Kr8!Coach ga je vanuit begrip over menszijn, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen werken aan een denk- en leefstijl die meer dienend is voor jouw mentale en fysieke welzijn.

Angst, Stress, Burn-out, Afvallen & Stoppen met Roken

Vanuit jarenlange eerdere werkervaring als verpleegkundige weet ik dat het menselijk lichaam in staat is tot zelfhelend vermogen door een gezonde denk- en leefstijl. Vanuit mijn visie heeft iedereen het in zich om zijn eigen therapeut te kunnen zijn op allerlei gebied. Ik help mensen hiermee vooral bij angst, stress en stress gerelateerde lichamelijke klachten, burn-out, afvallen en stoppen met roken. Maar voor mij is geen enkele hulpvraag raar of gek dus stel hem gerust. Als ik denk dat jouw hulpvraag niet bij mij hoort, ben ik hier eerlijk over en probeer ik mee te denken over een andere weg. Ik vind het belangrijk dat jij de oplossing vindt die bij jouw probleem past waardoor hij voor je werkt.

Mijn werkwijze is een combinatie van hypnotherapie, coaching en counseling. Hiermee werken we samen toe naar de juiste overtuigingen die jij nodig hebt om toegang te krijgen tot het vermogen om je eigen therapeut te kunnen zijn en het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Gemiddeld kost dit 3 sessies, maar we gaan door tot jij aangeeft dat het klaar is. Zodra ik wat jou betreft overbodig ben geworden geeft mij dat voldoening en kun jij zelfstandig verder met een duurzame gezonde denk- en leefstijl.

Nieuwsgierig geworden?

Mocht je meer willen weten over mij, mijn visie, hypnose en hypnotherapie, neem dan vooral een kijkje op de website van Kr8!Coach.

Als je je hier goed bij voelt en denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, bel me gerust op of vul het contactformulier van mijn website in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om kennis met je te maken en door te spreken hoe we aan de slag kunnen gaan.

Wie weet tot snel!

Hester Zonnenschijn – Kr8!Coach

06-57344366

 

Praktijkinformatie

Kr8!Coach | Hoofddorp

Hester Zonnenschijn

Jadelaan 131
2132 XZ Hoofddorp
  • In de praktijk
  • Online