Home > Vind hulp > Klim naar geluk

Klim naar geluk

Outdoor Coaching & Reiki

 

Wil jij je (weer) gelukkig voelen en genieten van het leven?

Door mijn ervaring als coach en verpleegkundige, kan ik je helpen. Mijn passie ligt in het helpen van individuen om evenwicht in zichzelf te ontdekken; waardoor ze de kans krijgen zich persoonlijk te ontwikkelen en ontplooien. Ik geef jou inzicht in patronen en overlevingsstrategieën die je kunnen tegenhouden om je beste zelf te zijn.

Klim naar geluk kan je helpen als…

 • Je vastloopt in je werk, school en/of privé – wanneer je de balans kwijt bent
 • Je stress ervaart, je (veel) piekert en/of (vaak) moe bent
 • Je innerlijke rust en balans mist
 • Je rouwt of (levend)verlies meemaakt

Outdoor Coaching

De outdoor coaching van Klim naar geluk is een unieke manier om toegang te krijgen tot diepgaande, blijvende verandering op de meest natuurlijke en heilzame manier. Door de kracht van de natuur te combineren met bewezen coachingtechnieken, biedt een coachingssessie of -traject de mogelijkheid om een reis naar je diepere zelf te maken. In een fijne en inspirerende buitenomgeving waarin je nieuwe perspectieven kunt ontdekken en verborgen patronen kunt blootleggen. Elke sessie duurt gemiddeld 1,5-2 uur; voldoende tijd om het inzicht in jezelf te verdiepen en blijvende veranderingen door te voeren die je leven kunnen verbeteren. De natuur speelt een belangrijke rol in de outdoor coaching sessies van Klim naar Geluk, omdat zij een bron van inspiratie, schoonheid en metafoor is voor persoonlijke groei en transformatie. Wandelen in de natuur blijkt ook positieve effecten te hebben op de hersenen, waardoor het de ultieme omgeving is voor persoonlijke ontwikkeling.

Coachingtrajecten

 • Klim Naar Geluk Traject – 5 opeenvolgende sessies van 1½ à 2 uur volgens een effectieve methode waarin we aan de slag gaan met jouw wens/verlangen, zorg of vraag met als doel te klimmen naar jouw geluk
 • Rouw En Verlies Traject – 5-6 opeenvolgende sessies van 1½ à 2 uur, waarin je wordt begeleid en ondersteund bij (levend) verlies en/ of rouwproces.

> Lees meer over 1-op-1 coaching en coachtrajecten bij Klim naar geluk

Reiki

Ervaar een holistische behandeling met de kracht van Reiki! Deze eeuwenoude techniek is een vorm van therapeutisch energiewerk dat je energetische lichaam aanpakt en blokkades op verschillende niveau oplost. Anders dan fysieke massagetechnieken die lichamelijke knopen en spanningen aanpakken, zijn Reiki behandelingen geschikt voor iedereen die een groter emotioneel of mentaal welzijn wil bereiken – hoewel het niet beschouwd moet worden als een vervanging van een medische behandeling.

Tijdens een individuele sessies van ongeveer 60 minuten kun je verborgen patronen uit het verleden ontdekken, terwijl je ook inzicht krijgt in hoe je lichaam reageert wanneer het optimaal in balans is.

Je kunt bij mij terecht voor..

 • Reiki voor kinderen.
 • Als je met een thema aan de slag wilt gaan, zoals een persoonlijk vraagstuk uit het heden of verleden.
 • Fysieke klachten, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, rugpijn, blessures, spierspanningen, vermoeidheid of bij snellere wondgenezing.
 • Emotionele en mentale klachten, bijvoorbeeld spanning, angst, rouwverwerking, depressie, disbalans, piekeren, burn-out.
Praktijkinformatie

Klim naar geluk

Helena van Vliet-van Houten

Bergstoep 50
2959 AC Streefkerk
 • In de natuur
 • In de praktijk
Neem direct contact op met Klim naar geluk
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.