Home > Vind hulp > Klankpraktijk Jannie Maasdam

Klankpraktijk Jannie Maasdam

Klankschaalmassage voor stressreductie en stresspreventie

Wil je stressgerelateerde klachten verminderen of voorkomen? Dan is ontspanning nodig. Dat klinkt simpel maar soms heb je daar hulp bij nodig.

Klank heeft de kwaliteit om diep door te dringen in je systeem, en dat deel van je zenuwstelsel aan te spreken dat zorgt voor rust en herstel.

In mijn praktijk werk ik met de Peter Hess®-klankmethode. Een holistische methode ontwikkeld voor de Westerse mens op grond van eeuwenoude Oosterse kennis van de helende werking van klank. Praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek vormen de basis van de Peter Hess werkwijze.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een klankmassage lig je gekleed op de massagetafel. Ik plaats therapeutische klankschalen op en rond je lijf en laat ze zacht klinken. De combinatie van klanktrillingen ervaren en harmonieuze klanken horen zorgt ervoor dat je snel een weldadige en vitaliserende ontspanning bereikt. Je aandacht verplaatst zich als vanzelf van je hoofd naar je hele lijf.

Effecten van een serie klankmassages:

*Diepe ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

*Je ‘accu’ laadt op.

*Je lichaamswaarneming verbetert.

*Je zelfhelend vermogen krijgt een boost.

*Pijn vermindert of wordt beter hanteerbaar.

*Je slaapkwaliteit verbetert.

 

Klankmassage traject

Een blijvend positief resultaat vraagt tijd en een klanktraject dat naadloos bij jou aansluit. Alleen zo komt het volledige effect van klankmassage tot haar recht en kunnen nieuwe ervaringen en inzichten duurzaam geïntegreerd worden. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin je ook een 45 minuten klankmassage ontvangt. Daarna beslis je of je het klankavontuur aangaat.

De Peter Hess® Klankmassage wordt o.a. ingezet voor burn-outpreventie en is vaak onderdeel van een burn-outhersteltraject.

Meer informatie vind je op de website. Daar kun je ook een kennismakingsgesprek plannen.

Praktijkinformatie

Klankpraktijk Jannie Maasdam

Jannie Maasdam

Elandstraat 77A
2513GM Den Haag
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Klankpraktijk Jannie Maasdam
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.