Home > Vind hulp > Kisman Coaching

Kisman Coaching

'You'll see it when you believe it'

Als coach begeleid ik mensen die in hun werk en leven tegen drempels aanlopen. Mensen die voelen van zichzelf verwijderd te zijn geraakt. Mensen die bij mij komen met vragen als: ‘Hoe kan ik mij zekerder voelen?’, ‘Hoe kan het dat ik steeds weer tegen dezelfde patronen aan loop?’, ‘Wat wil ik nu écht?’ en ‘Hoe kan ik meer rust in mijn leven ervaren?’. Die mensen help ik om weer hun natuurlijke staat te bereiken, de staat van groei. Je voelt hierin direct wat je echt wilt en wat bij je past, en wat je in de weg staat om hier te komen. Je gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan naar dat wat echt bij je past. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, die ik je help te vinden en op te heffen met krachtige methoden. Denk hierbij aan Oplossingsgericht werken, RET, EFT, The Journey en Transformatiecoaching.

In de eerste sessie verhelderen we samen jouw coachvraag en waar jij aan het einde van het traject wilt staan.  Samen zullen we gaan kijken naar de oorzaak van dat wat jou in de weg staat. Vervolgens help ik je om deze onderbewuste blokkades en belemmerende overtuigingen te transformeren. Zodat je weer helemaal vrij bent om jezelf te zijn en die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt kunt gaan realiseren.

Ben je benieuwd hoe ik je verder kan helpen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06-43807138 of info@kismancoaching.nl

http://www.kismancoaching.nl

 

Praktijkinformatie

Kisman Coaching

Sara Kisman

Groen van Prinstererstraat 64
1051 EP Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Kisman Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.