Home > Vind hulp > Kim Noij Ervaringscoach

Hallo

Heb je als vrouw last van depressieve klachten, burn-out of hsp en ben je op zoek naar een sprankje hoop? Dan kan ik jou als ervaringsdeskundige/-coach, met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van oa depressie, helpen jezelf te helpen.

Sessies

Vanuit de diverse ervaringen en de opleiding tot Basiscoach (die ik gevolgd heb bij Albert Sonnevelt), ziet de opbouw van mijn sessies er als volgt uit:

De eerste en/of tweede sessie als ervaringsdeskundige:
In de eerste sessie maken we kennis met elkaar en mag jij mij alles vertellen wat je aan mij kwijt wilt. Bijvoorbeeld dingen die je misschien niet tegen jouw directe omgeving durft te zeggen, omdat je bang bent dat ze zich zorgen gaan maken. Ik wil je vooral het gevoel geven dat je gehoord wordt en dat je er mag zijn zoals je bent. Vervolgens mag je aan mij, als ervaringsdeskundige, zo goed als alles vragen. Zoals: welke therapieƫn heb ik gevolgd? Welke medicijnen heb ik gebruikt? Wat heeft mij het beste geholpen? En hoe kan het, dat ik depressie niet zie als een ziekte, maar als een transformatieproces?

 

Enkele vervolgsessies als ervaringscoach:
Als je nog verder wil gaan, wil ik jou als ervaringscoach, in enkele vervolgsessies zelf laten onderzoeken wie jij in de basis bent. Welke kwaliteiten en talenten worden zichtbaar als jouw gedragspatronen wegvallen? Zodat je weer mogelijkheden kunt gaan zien om jouw leven nog waardevoller en vitaler te maken. Bij deze sessies wordt als leidraad het coachmodel van de Basis Coach gebruikt.

 

Fijn om jou binnenkort in mijn praktijk te mogen ontmoeten!

Lieve groet Kim

 

Praktijkinformatie

Kim Noij Ervaringscoach

Kim Noij

De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
  • In de praktijk
  • Online