Home > Vind hulp > kik-counseling

Van stress naar veerkracht

kik-counseling

Ontdek een leven vol rust, balans en persoonlijke groei!

Verlang jij naar een leven waarin je kunt genieten van innerlijke rust, harmonie en een diepe verbinding met jezelf? Voel je constant de druk om je aan te passen aan anderen, waardoor je uitgeput raakt, prikkelbaar bent en het gevoel hebt dat je alles alleen moet dragen? Het is tijd voor verandering, en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een leven vol vervulling.

Als ervaren coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen zoals jij, die op zoek zijn naar meer inzicht in zichzelf, hun talenten en waar ze echt energie van krijgen. Samen zullen we werken aan het vergroten van jouw zelfkennis, zodat je kunt groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Door het verkrijgen van diepere inzichten in wie jij werkelijk bent, zul je in staat zijn om rust te vinden en harmonie te creëren in je leven. Je zult ontdekken wat jouw passies en talenten zijn, en hoe je deze kunt inzetten om een leven te leiden dat echt bij jou past. Dit zal een positieve invloed hebben op alle aspecten van je leven, waaronder je relaties met anderen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om vol zelfvertrouwen en innerlijke balans door het leven te gaan. Geen constante onrust meer, geen gevoel van onbegrip. In plaats daarvan zul je in staat zijn om authentiek te zijn, jezelf te omarmen en keuzes te maken die in lijn zijn met jouw ware zelf. Dit zal niet alleen jouw eigen leven verrijken, maar ook de relaties met de mensen om je heen versterken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met mij op. Samen zullen we een coachingstraject op maat creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en investeer in jezelf. Een leven vol rust, balans en persoonlijke groei ligt binnen handbereik. Neem nu de eerste stap naar een betere toekomst!

De coaching

Mijn coaching is voornamelijk online, waarbij je de voordelen kunt zien die deze vorm van begeleiding met zich meebrengt. Je kunt leren en groeien in je eigen tegenstrijdige omgeving, met minimale afleiding en maximale focus. Echter, wanneer ik in Nederland ben, bied ik ook de mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting.

Daarnaast hebben we een bijzondere aanvulling op ons aanbod. Wij bieden de mogelijkheid om een ​​aantal coachingssessies in Portugal te ervaren. Stel je voor: coachingssessies in een inspirerende omgeving, omringd door de prachtige natuur en rustgevende landschappen van de Algarve. Een unieke kans om jezelf volledig onder te dompelen in je persoonlijke groeiproces.

Hoe gaan we te werk? Het met begint jouw interesse. Als je geïnteresseerd bent, stuur ik je een intakeformulier. Vervolgens plannen we een intakegesprek waarin we dieper ingaan op jouw coachvraag. Daarna doe ik je een passend aanbod. Als we besluiten samen te werken, starten we met het coachingstraject.

 

Praktijkinformatie

kik-counseling

Marieke Mulders

Stadhouderslaan 14
3417tw Montfoort en Portugal
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met kik-counseling
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.