Home > Vind hulp > KAAT Praktijk voor Body&Mind

KAAT Praktijk voor Body&Mind

Ik breng jou graag weer in balans

Bij KAAT praktijk voor Body&Mind zorg ik dat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt aangezet door verschillende effectieve therapievormen toe te passen.

Body&Mind therapie

Ik ga ervan uit dat lichamelijke klachten een helder signaal van je lichaam zijn, waar jij mee aan het werk mag. Bij de therapie worden blokkades opgeheven, waardoor je energie weer kan stromen en je lichaam zichzelf gaat helen. Hier gaat het om ‘voelen’, niet om ‘denken’. De werkvormen zijn o.a. drukpuntmassage, reiki, holistic pulsing, voeding en EFT.

Deze therapie is een mooie aanvulling op reguliere zorg. Een ‘zachte’ therapie, die jou helpt meer in balans te komen. Moe, (vage) klachten, burn-out, uit balans? Dan kan ik helpen jou weer in balans te brengen.

Ook voor heerlijke ontspanning kun je bij mij terecht

Holistic pulsing

Een zachte massage op muziek, waarbij ik jou heel zachtjes ga wiegen en pulsen. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Door de zachte pulsende bewegingen gaat het water in jouw lichaam stromen. Als alles weer stroomt, komt er balans en ontspanning. Deze massage geef ik over je kleding heen.

Energetische hoofdmassage

Heerlijk ontspannen met deze bijzonder massage van schouders, nek en hoofd. Ik gebruik een fijne massageolie en ga met mijn handen, aandacht en energie alle spieren in jouw schouders, nek en hoofd behandelen. Jouw schouders zijn hierbij onbedekt, overige kleding blijft aan. De olie is ook voedend voor je haar en was je er de volgende dag makkelijk weer uit.

Reiki

Reiki is een eeuwenoude vorm van handen opleggen, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Deze zachte behandeling wordt over je kleding heen gegeven. Jij hoeft alleen maar te gaan liggen en mijn handen vinden hun weg naar de plekken die aandacht nodig hebben. Een fijn muziekje op de achtergrond en jij ontspant helemaal!

Voeding en gezondheid

Vroeger was het devies: een gezonde geest in een gezond lichaam. Met de juiste voeding help jij jouw lichaam enorm. De juiste voeding: zoveel mogelijk plantaardig en onbewerkt. Lekker veel groenten en fruit! Aangevuld met volkoren granen, noten en zaden. Ik help je graag om de omslag te maken naar een gezond eetpatroon. Babysteps om te beginnen. Eerst voelen hoe fijn het voor je lijf is. Word weer fit en krijg meer energie door de juiste voeding!

KAAT Praktijk

Ik heb een praktijkruimte in Lopik en in Wateringen. Als jij het prettig vindt om in je eigen omgeving te ontspannen, kom ik naar jouw huis (tegen meerprijs).

Wees welkom bij KAAT!

 

Praktijkinformatie

KAAT Praktijk voor Body&Mind

Karin de Vries

Landscheijding 44
3411 GJ Lopik
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
Neem direct contact op met KAAT Praktijk voor Body&Mind
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.