Home > Vind hulp > Jolize Moerman Coach

Jolize Moerman Coach

Stressproblematiek of burn-out klachten?

Leer je eigen stresssignalen herkennen en hier effectieve maatregelen op nemen!

Welke stresssignalen heb je gemist of onvoldoende serieus genomen? Hoe kun je die in de toekomst eerder herkennen en ervoor zorgen dat ze niet meer tot langdurige klachten leiden.

Ik vind het belangrijk dat mijn coachtrajecten een resultaat hebben voor de lange termijn, daarom bied ik mijn coaching aan in trajecten van een aantal maanden. Wanneer je stressklachten ervaart maar nog in staat bent om te werken en er dus sprake is van preventie, is een traject van 3 maanden passend. Wanneer je uitgevallen bent met stress- of burn-out klachten is een traject van 6 maanden van toepassing, omdat er tijd nodig is voor een herstelfase.

Ik werk oplossingsgericht, hoe is je situatie nu en wat zou je willen bereiken. Samen ontdekken we welke stappen je wilt zetten om dit te bereiken en hoe je dit vast kunt houden. Op deze manier heb jij de regie weer over je leven!

Wanneer je geïnteresseerd bent hoe anderen mijn coachtrajecten hebben ervaren verwijs ik je graag naar mijn website www.jolizemoerman-coach.nl

Stressproblematiek als gevolg van een traumatische gebeurtenis?

Wanneer je tot aan de dag van vandaag last hebt van de emotionele lading aan een herinnering dan is EMDR de oplossing

EMDR is een therapeutische behandelmethode die toegepast kan worden op allerlei klachten.

Wanneer je iets traumatisch meemaakt kunnen de hersenen dat niet altijd verwerken zoals ze dat met andere ervaringen doen. Het kan zijn dat als je terugdenkt aan de gebeurtenis je de nare beelden weer voor je ziet en de gevoelens weer ervaart.

Na enkele EMDR-sessies wordt de normale verwerking van informatie weer opgestart, waardoor je niet langer de beelden en gevoelens op dezelfde manier herbeleeft als je aan de gebeurtenis denkt. Ik bied de EMDR-therapie aan in een traject van 3 sessies. Mijn ervaring is dat 3 sessies veelal voldoende zijn om de ervaren klachten achter je te laten. Wanneer dit in een enkel geval niet zo is kunnen we het traject uitbreiden met de benodigde sessies.

EMDR werd vroeger vooral toegepast bij mensen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Inmiddels is gebleken dat EMDR-therapie bij veel meer klachten effectief kan werken, zoals paniekaanvallen, onverwerkte rouw, onverwerkte herinneringen, angsten en fobie├źn, stress, enzovoort.

Praktijkinformatie

Jolize Moerman Coach

Jolize Moerman

Moolhoek 5
3235 XK Rockanje
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Jolize Moerman Coach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.