Home > Vind hulp > Jolanda van der Pol Coaching

Last van relatiestress? Overspannen? Vind jouw weg naar meer rust, balans, grenzen voelen en verbinding.

Jolanda van der Pol Coaching/ Zaandam

Vind jouw weg naar meer balans en verbinding.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

*relatiestress

*oververmoeidheid, overspannenheid, burn-out gerelateerde klachten of voorkomen hiervan

*hooggevoeligheid

*persoonlijke ontwikkeling: je voelt dat er meer mogelijk is, maar je weet niet waar te beginnen

Relatiestress Dit kan zich afspelen  in  je privéleven, met je partner, vriendin, ouders of kinderen en op je werk met collega’s, leidinggevende of klanten. Ben  je een pleaser of een verzorger en neem je, ondanks je eigen werklading, nog meer taken op je om  je collega’s te helpen? Misschien heb  je moeite met nee zeggen, thuis en op het werk, terwijl  je wéét dat je al te veel op je bord hebt. Of word je juist kortaf en teruggetrokken  door stress en ga je minder vriendelijk communiceren. Misschien zijn er thuis ruzies of is er juist gebrek aan uitwisseling. Misschien is het vertrouwen verbroken en  worstel je daarmee. Het relationele aspect speelt een  grote rol en kan zorgen voor de ervaring van nog meer druk.

Samen onderzoeken we jouw specifieke vraag en door middel van gesprek, oefeningen en thuisopdrachten zet je stappen naar meer verbinding: met jezelf en op een gezonde manier met je omgeving. Het resultaat: meer rust, meer balans, minder ruzie, beter grenzen voelen en aangeven.

Overwerkt, oververmoeid, uitgeput, afgebrand. Je ziet het niet meer zitten, je lijf voelt anders, je brein lijkt niet meer te werken zoals gewoonlijk en je emoties schieten alle kanten op of zijn juist erg afgevlakt. Dit kan jou toch  niet gebeuren? Het is niet vreemd als het anderen overkomt, maar jou toch niet?

Overspannen, oververmoeid of overwerkt  raken, het kan iedereen overkomen. Vooral mensen die betrokken, bevlogen, toegewijd, verantwoordelijk en collegiaal en misschien een tikje perfectionistisch zijn, kunnen  dit een keer tegen komen in hun  leven.

Vaak is er een stapeling van belasting, waarbij de balans ineens lijkt om te slaan. De werkomgeving is een belangrijke factor. Er kan ziekte of relationele stress of zorg in je omgeving zijn. Ook jouw persoonlijkheid en jouw overtuigingen zijn een belangrijke factor. In ieder geval is iedere situatie uniek.

Samen kijken we naar jouw specifieke plaatje. Wat speelt er, wat is er nodig. Door inzicht in stressfactoren en jouw manier van omgaan hiermee, zet je stappen. De balans komt terug, je gaat meer rust ervaren en stappen zetten richting herstel. Dit doen we door middel van gesprekken, oefeningen,  (thuis)opdrachten.

Persoonlijke ontwikkeling Je voelt dat er meer mogelijk is. Maar waar begin je? Misschien heb je moeite met keuzes maken, misschien heb  je last van onrust, wellicht voel je dat je grootse dingen kunt doen, maar maak je jezelf iedere keer kleiner, misschien wil je wel, maar durf je niet.

Samen brengen we in kaart wat jouw dilemma is en ga je kleine stappen zetten richting jouw doel.

Waar? Mijn coachruimtes zijn gevestigd in Zaandam, Koog aan de Zaan  en Amsterdam. Ook coach ik mensen  online.

Reviews Jolanda komt tot de kern, zonder oordeel. Ze straalt rust uit en ik voelde mij direct op mijn gemak FA, 47 jaar

Je bent professioneel, grappig en rustig. Je geeft veel ruimte, maar je houd me ook bij de les. Sinds ons traject ervaar ik meer rust, meer overzicht. Ik hou mijn grenzen beter in de gaten, HA, 43 jaar

Jolanda is heel betrokken, ik voelde direct een klik. Ik heb door het traject bij Jolanda begrepen dat onder mijn boosheid onzekerheid zit. Doordat ik heb geleerd hier beter over te communiceren, voel ik me minder boos. Ik zit op mijn werk weer lekker in mijn vel en ervaar meer rust in mijn relatie door betere communicatie.  R, 33 jaar

Toen ik kwam, was ik warrig en wist ik zelf niet wat de rode draad van  mijn verhaal was. Jolanda luistert, vat samen, vraagt en confronteert ook, maar op een vriendelijke manier. Uiteindelijk hebben we de rode draad van mijn verhaal gevonden. Het effect: meer begrip van mezelf, meer rust, makkelijker kiezen. Anoniem.

Er is door het traject bij Jolanda meer rust in huis, minder ruzies, eigenlijk geen ruzies. Want we praten beter en vriendelijker met elkaar. IL45 jaar

Ik heb  door de sessies bij Jolanda geleerd meer afstand te nemen van stress situaties in plaats van in de stress te handelen. Ik neem nu meer ruimte voor mezelf. Mark, 37 jaar

Praktijkinformatie

Jolanda van der Pol Coaching

Jolanda van der Pol

Mellum 14
1506BM Zaandam
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Jolanda van der Pol Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.