Home > Vind hulp > Jessebon Coaching – Gecertificeerd Paardencoach & Autismecoach

Jessebon Coaching

Ont-stressen en bouwen aan zelfvertrouwen

Ben je moe aan het eind van de dag? Geen zin in verjaardagen en feestjes? Levert contact met anderen je veel stress op? Raak je in paniek als geplande activiteiten plotseling veranderen?

Je zou wel op een relaxte manier de dag willen doorkomen! Maar hoe dan?

Ik ben gecertificeerd als paardencoach met specialisatie autisme en help jou graag op weg naar meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je dagelijks bestaan. En momenteel geen wachtlijst, hoe fijn is dat!

Waar Jessebon Coaching je mee kan helpen

In mijn zelfstandig coachpraktijk kan ik jou ondersteunen…

 • als jijzelf autisme (kenmerken) hebt en niet begrijpt waarom je reageert zoals je reageert, graag meer energie zou willen hebben en relaties of sociale interacties lastig zijn;
 • als je een kind hebt met autisme (kenmerken) en je je meer een hulpverlener voelt dan een moeder of vader. Je energie is snel op en ‘s avonds zit je uitgeput op de bank. Je zou graag ook nog eens energie willen hebben om iets voor jezelf te kunnen doen;
 • als je partner autisme heeft en het lijkt alsof jullie langs elkaar heen praten. Er mist begrip en soms denk je zelfs dat je een andere taal spreekt. Wat voor jou zo logisch kan zijn, wordt door de ander op een andere manier begrepen of er komt juist helemaal geen reactie;
 • als je medewerker of collega autisme (kenmerken) heeft en de afstemming en / of samenwerking niet soepel verloopt. Je ziet wel dat de ander dingen goed kan, maar het komt niet uit de verf. Je merkt dat het je frustreert en je vraagt je af waar het gedrag vandaan komt.
 • als een van je ouders autisme heeft en je zou zo graag met ze in contact kunnen komen zonder conflicten of onduidelijkheden;
 • als bij jou de stress, onzekerheid, onrust of gebrek aan zelfvertrouwen een andere oorzaak is; ook dan sta ik voor je klaar om via (paarden) coaching jouzelf sterker te maken en je grenzen beter te leren bewaken zodat het je niet langer uitput.

Jessebon Coaching | Werkwijze

Als je te lang in een stressvolle situatie zit, ligt een burn-out op de loer.  Misschien heb je die momenteel of al eens gehad. Ontdek wat autisme voor jou betekent, wat zijn de signalen van stress en de oorzaken. Leer wat je kunt doen voor stress reductie door bijvoorbeeld meer structuur aan te brengen. Voorspelbaarheid geeft meer ontspanning. Door te zorgen voor betere balans in spanning en ontspanning kan je meer vanuit flow de dag doorkomen.

Hoe fijn is het om je eigen “handleiding” te kunnen ontwerpen. Met als resultaat een betere emotie regulatie en grip op je stress waardoor je minder moe en onzeker bent. Klinkt goed toch: meer energie en zelfvertrouwen! Ook jouw omgeving krijgt zo een beter beeld van wat je aankunt, wat voor jou belangrijk is; zo benut je je mogelijkheden en je kwaliteiten.

Coaching kan op diverse manieren, kies wat bij jou past: op mijn landelijke locatie in Overijssel, met inzet van paard, wandelcoaching of online coaching.

Spreekt dit je aan? Lees verder op mijn website

Praktijkinformatie

Jessebon Coaching – Gecertificeerd Paardencoach & Autismecoach

Joke Jesse
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Jessebon Coaching – Gecertificeerd Paardencoach & Autismecoach
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.