Home > Vind hulp > Ita Duursema Coaching & Training

Ita Duursema Coaching & Training

Veerkracht in Werk en Leven

Na de langdurige onzekere tijd vanwege Covid en de verandering nu er weer meer mogelijk is, moeten we onszelf weer ‘opnieuw uitvinden’ en keuzes leren maken. Wat merk jij bij jezelf op? Misschien een onderstroom van angst en spanning? En hoe beïnvloedt dat jouw leven en werk? Wat heb je nú nodig om mee te bewegen en staande te blijven? Hoe voed je je veerkracht, wetende dat de kracht in jezelf zit? En hoe ‘boor’ je die unieke persoonlijke kracht aan zodat je gezond en energiek (weer) aan het werk kunt? Hoe kun je anderen, zoals je collega’s, patiënten en cliënten, mee laten genieten van die herwonnen levensenergie?

Ita Duursema Coaching & Training

Ik ga graag met je aan de slag! Vanuit mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling ben ik ook intensief bezig geweest met bovenstaande vragen. Hieruit heb ik een aantal ‘best practices’ gekozen die ik graag aan jou doorgeef.

Loopbaanbegeleiding

Soms zit het knelpunt vooral in de werksituatie en kan ik met 4-8 gesprekken je helpen deze knoop te ontwarren. We kunnen uitkomen op het anders omgaan met het werk, een andere werkplek vinden of een carrière-switch maken. Ik maak, als gecertificeerd loopbaanprofessional, gebruik van aanvullende online vragenlijsten en een arbeidsmarktscan zodat je meer zekerheid krijgt als je besluit om het ‘roer om te gooien’.

Burnout-begeleiding

Begeleiding bij burn-out of meer preventief ‘stressmanagement’. Ik heb een prachtig programma om je weer in contact te brengen met het lichaam en van daaruit je conditie, zowel fysiek als mentaal, weer op te bouwen zodat je weer fris en energiek aan de slag kunt. Of je doet mee met een 8-weekse Mindfulnesstraining. Dit is een intensieve en effectieve manier om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te leren kijken waardoor je van binnenuit ten positieve verandert. Ik ben VMBN categorie 1-Mindfulnesstrainer en daardoor kun je een groot gedeelte van je kosten vergoed krijgen door de ziektekostenverzekering.

Persoonlijke coaching

Soms worstel je binnen je werk met je eigen patronen of patronen binnen je organisatie. Met behulp van ‘supervisie’ leer je hierop te reflecteren en je eigen wijsheid aan te boren. Dit is een hele duurzame manier van leren. Je plukt hier je hele leven de vruchten van.

ACT-Coaching

Een andere vorm van persoonlijke ontwikkeling is ACT-coaching of het volgen van een ACT-training. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en is een fantastische, creatieve manier om je patronen te doorbreken. Zodat je vrijer, energieker en lichter je leven kunt gaan leiden.

—–

Bekijk voor de mogelijkheden en meer informatie de website van Ita Duursema Coaching & Training.

Praktijkinformatie

Ita Duursema Coaching & Training

Ita Duursema

Oosterhoutstraat 49
9401NC Assen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Ita Duursema Coaching & Training
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.