Home > Vind hulp > Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen

Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen

Een helende reis voor lichaam en geest

Een massage is niet alleen ontspannend, maar kan een verbazingwekkend effect hebben op je spieren, bloedsomloop en ademhalingssysteem. Daarnaast kunnen massages ervoor zorgen dat je herstelt van fysieke en emotionele klachten, waaronder rugklachten, overgangsklachten, stress, burn-out, slaapproblemen en aanblijvende klachten na een coronabesmetting.

Bij Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten massages voor ontspanning en herstel.

Integraal Holistische Massage

Tijdens een Integraal Holistische Massage krijg je de ruimte om te voelen en te ervaren wat jouw lichaam je wilt vertellen, waardoor emotionele en/of lichamelijke klachten – zoals rug-, nek- en schouderklachten, spanningen in het lijf en concentratieproblemen – kunnen verdwijnen.

Gedurende een Integraal Holistische Massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals klassieke massage, energetische massage, diepe bindweefselmassage, stretching en Holistic Pulsing.

Eén sessie kan al voldoende zijn om je stukken beter te voelen. Bij aanhoudende klachten zijn er meestal meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

> Lees meer over Integraal Holistische Massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft positieve effecten op lichaam en geest. Gevoelens van stress en spanning zullen afnemen en de energie zal weer door je lichaam stromen. Een ontspanningsmassage helpt je te landen in het nu en verbetert je immuunsysteem.

Tijdens een intakegesprek met Christel wordt gekeken wat je nodig hebt en wat bij je past. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van heerlijke oliën, onder het genot van rustgevende muziek. Massagetechnieken die tijdens de ontspanningsmassage worden ingezet zijn o.a. Holistic Pulsing, energetische massage en zachte en wat stevigere strijkbewegingen om het lichaam en de geest weer in een natuurlijke staat terug te brengen.

> Ontspanningsmassage | Meer informatie

Massage na corona

Na een coronabesmetting kun je vervelende klachten houden. Denk aan vermoeidheid, spierklachten, lichamelijke krampen, mentale achteruitgang, concentratieproblemen en depressieve gevoelens. Een Corona Recovery Massage kan dan uitkomst bieden.

Wanneer je corona hebt gehad is er in je lichaam (en geest) veel uit balans. Tijdens een Corona Recovery Massage wordt je lichaam weer gereset en geactiveerd, waarna je lichaam en geest sneller zullen herstellen en weer in evenwicht worden gebracht.

> Corona Recovery Massage

Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen | Meer informatie & Contact

Christel Oosterveen heeft verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van massages gevolgd, waaronder de opleiding tot Integraal Holistisch Massagetherapeut en modules m.b.t. lichaamsgericht coachen, levenslooppsychologie, coaching en corona recovery massage. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging CAK, het collectief voor alternatieve therapeuten.

 

Christel wordt door haar cliënten geprezen om haar liefdevolle aanwezige aandacht, aanraking – stevig maar ook zacht – professionaliteit, intuïtie en de juiste afstemming.

 

Meer informatie over Christel en de verschillende soorten massages die zij aanbiedt, vind je op haar website.

Integraal Holistische Massagepraktijk
Praktijkinformatie

Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen

Christel Oosterveen

Zweedsestraat 1-17a
7202 CK Zutphen
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Integraal Holistische Massagepraktijk Christel Oosterveen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.