Home > Vind hulp > Healingworkz -innerlijklandschap -lifeflows

AANDACHT, POSITIEVE INTENTIE, VITAAL ZIJN, hypnotherapie en psycho-sociale therapie

Binnen de therapie wordt ‘gerichte aandacht’ als middel gebruikt om het onderbewuste aan te spreken. Hierdoor kun je in een ander bewustzijn komen. Een gerichte aandacht zoals het lezen van een boek wordt een alledaagse trance genoemd, je bent helemaal in het verhaal en kan zelfs de tijd vergeten, geluiden om je heen vervagen.

Je bent dan minder gevoelig voor prikkels van buitenaf. Je bent allemaal wel eens door die aandacht in een soort ‘trance’ , ook als je opgaat in een mooi muziekstuk, een boeiend verhaal, een film of tijdens sporten. Dat kan heel prettig zijn en dingen gaan dan meer vanzelf, natuurlijk.

Als we gedrag en/of emoties hebben die we hebben zonder dat zelf te willen, is het minder prettig. Of als iets ànders veel invloed op ons heeft, een virus of de angst ervoor bijvoorbeeld. Of als we iets horen waar we last van hebben. Sommige mensen zijn gevoelig voor allerlei in- en externe indrukken. Om dit te gaan waarderen en te gaan zien als mogelijkheid, heeft HealingWorkz vele manieren om zelf de regie te nemen. Zodat je vitale krachten binnen een veilige innerlijke bedding weer zullen stromen en je goed bij jezelf kunt blijven, met regie over je innerlijke krachten, en die krachten aantrekt die jou goed doen.

We zoeken samen de manier die bij jou past. De aandacht gericht op datgene wat jou inspireert, binnen een aangename setting., die je zelf gaat creëeren.

Je leert je eigen onderbewuste reacties en gedrag positief te beïnvloeden vanuit deze aangename bewustzijnstoestand, tot ontwikkeling te komen en ongewenst gedrag om te vormen. Ook ziektes (zowel fysiek als psychisch) kunnen worden behandeld door je eigen natuurlijke vermogen tot herstel aan te spreken.

Via een prettige ontspannen staat van zijn, (ook wel een aangename trance genoemd) blijk je bevattelijker te zijn voor suggesties. Je wordt meer open voor verandering. Dit gegeven wordt positief ingezet. Je ontwikkelt jezelf als het ware van negatieve opvattingen en leert jezelf steeds meer kennen. Je zul je meer gezien worden voor wie je werkelijk bent, voor jezelf en zo zul je andere situaties aantrekken. Het is als de bloem die gaat bloeien en waar de bij dan vanzelf op af komt. De bloem hoeft geen moeite meer te doen.

Er zal een veilige bedding worden geschapen om ook jou tot bloei te laten komen. Je leert jezelf deze bedding te geven en deze ook te beschermen.

De aandacht en het nimmer aflatende vertrouwen dat iedereen waardevol is en dat we veel meer kunnen binnen welke levensfase of situatie dan ook, is een basishouding waar je bij HealingWorkz op kunt rekenen. De verantwoording voor het proces ligt bij degene die het aangaat. Dat betekent dat niemand een ander kan genezen, wel kan de bedding worden aangeboden en technieken worden aangereikt, waarin genezing of heling plaats kan vinden. Op fysiek, mentaal, emotioneel en desgewenst ook op spiritueel nivo. Dit laatste met het grootste respect voor de eigen levensovertuiging.

Alle technieken die  onder aanbod genoemd zijn wordt de eigen kennis en wijsheid aangewakkerd. Overal wordt de gerichte aandacht gebruikt, waardoor je zèlf binnen de kundige begeleiding jezelf leert leiden en positieve invloed kunt beoefenen. We kunnen vaak meer dan we denken. Geef ruimte, zodat je natuurlijke zelf zich kan ontwikkelen binnen jouw optimale mogelijkheden. ontdek je eigen unieke kwaliteiten.

Marion is tevens Vallei-coach en gespecialiseerd in het (weer) bij jezelf komen en in contact komen met je levens- en seksuele kracht.

zie verder op haar website: https://www.innerlijklandschap.nl

Zie ook op https://www.lifeflows.nl voor de trainingen en een gratis online coachgesprek.

 

 

Praktijkinformatie

Healingworkz -innerlijklandschap -lifeflows

Marion Groenendal

Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel / Rotterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Healingworkz -innerlijklandschap -lifeflows
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.