Home > Vind hulp > Innerlight Coaching

Wat zijn de oorzaken achter de oorzaak van jouw burn-out of stress-klachten? Daar ligt de sleutel naar de echte oplossing!

Al jouw overtuigingen, patronen en blokkades gaan we samen ontwortelen en overschrijven zodat je vanuit zelfvertrouwen, meer ontspannen en gelukkiger kunt gaan leven.

Wat zijn de oorzaken achter de oorzaak van jouw Burn-out of stress klachten? Daar ligt de sleutel tot de oplossing naar een vrij en gelukkig leven vanuit zelfvertrouwen.

Ik vind het leuk om samen met jou op ontdekkingstocht te gaan en jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een gelukkiger en meer ontspannen leven vanuit meer zelfvertrouwen. Geloof weer in je zelf en je wensen. Alles wat dat in de weg staat, gaan we ontwortelen en helen. Het is niet alleen de snelste, maar ook een blijvende manier. Dit veranderd je zelfbeeld en gaat sneller dan je denkt.

Veel oorzaken van onze klachten zitten in de ‘niet helpende’ overtuigingen, die we bij ons dragen. Zoals je er van overtuigd bent dat gras groen is, kun je er ook van overtuigd zijn (onbewust) dat je geen onvoorwaardelijke liefde waard bent bijvoorbeeld, of iets niet kunt of altijd de verkeerde man aantrekt in je leven. Ook zetten we energie vast (blokkades) in ons lijf door de pijnlijke, angstige en vaak traumatische dingen die we meemaken.

Als verpleegkundige ben ik uiteraard voorstander van reguliere geneeskunde. Wel ben ik van mening, dat de oorzaak van een klacht veel meer aandacht mag krijgen. Het is namelijk een totaalplaatje. Dus pas als je hoofd, hart en onderbuik met elkaar zijn verbonden, kun je écht genezen of veranderen.

Ik zat zelf heel veel in mijn hoofd en deed alles op wilskracht.
Hierdoor koste veel dingen mij energie.
Ik raakte uit balans en liep leeg

Voel jij je niet echt gewaardeerd, gehoord en gezien al geef je het je alles?! Heb je altijd het gevoel dat je nog even door moet zetten, maar het echte gevoel van geluk komt nooit.

Is dit het dan?!
Ik kan niet meer!
Ik ben gewoon niet echt gelukkig!
Zelfliefde is de sleutel!

Vanuit liefde en compassie voor jezelf, zal je eigenwaarde groeien. Je voelt je zelfverzekerd en hebt rust in je hoofd. Doordat je jouw grenzen weet te respecteren, zit je niet alleen goed in je energie. Ook de relaties om je heen zullen meer kloppend zijn doordat de verbinding met jezelf beter klopt.

Ik zal me even verder aan je voorstellen:

Hi,
ik ben Marian van Veen
Intuïtief Transformatiecoach en Trainer
Relevante diploma’s en certificaten: Creatrix® Transformatie Coach, Verpleegkundige, Counselor en Stress-Counselor, EFT(Tapping methode), NLP, Systemisch coachen en Hypnotherapie. 

Lange tijd heb ik me druk gemaakt over bijna alle vrouwen in mijn omgeving. Prachtige, intelligente, grappige vrouwen. Allemaal uniek op hun eigen manier.
Maar allemaal onzeker en klein gehouden op een bepaald punt. Ze leven allemaal niet hun ware potentie door de belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades die ze bij zich dragen.
Net zoals ik dat deed natuurlijk. Na vele coaching trajecten en overschrijvende programma’s voor je onderbewuste als Creatrix®, ben ik van vrijwel al mijn issues bevrijd. Uiteraard blijf ik er aan werken. Iedere levensfase kent immers weer zijn eigen uitdagingen. Maar het is wel zo dat de mening van anderen veel minder belangrijk is geworden. Die van mijzelf is nu degene die telt. Hoe vrijer ik me ging voelen, hoe meer het verlangen groeide om dit voor anderen te kunnen faciliteren en ik besloot mij om te scholen. Daarmee had ik mijn missie gevonden.

Kennis en specialisatie

Ik heb mij gespecialiseerd in;  Zelfliefde Mindset, Burn-out, Leven als HSP (hoog sensitief persoon), Stress, Blokkades, Patronen, Zelfvertrouwen en Angst.
Daarnaast heb ik veel kennis op het gebied van onderbewuste breinfysieke klachten vanuit stress, Mindset, Law of Atraction, Persoonlijke groei en ontwikkeling en Leiderschap.

Mijn missie

Jou te laten voelen dat je goed genoeg bent, het waard bent en vooral jezelf mag zijn. Dus ook je schaduwkanten leren omarmen en gaan leven zoals je bent. In plaats van hoe je denkt te moeten zijn.

Wat kan ik voor jou betekenen

Omdat ik tijdens mijn transformaties zo vaak heb gedacht; ik wou dat iemand toen dat tegen mij had gezegd of dat eerder had gedaan etc. heb ik alles wat ik heb geleerd en ervaren, gecombineerd tot een zo efficiënt mogelijke online trainingen en  coaching trajecten. Zodat jij op compassievolle manier, zo snel mogelijk en vooral blijvend kunt veranderen, waar jij dat wenst.

Werkwijze

Voor de coaching kun je via mijn website een vrijblijvend en kosteloos kennismakingssessie inplannen.

De vervolgsessies zullen in de coaching ruimte of via zoom online plaatsvinden. Ik zal het traject op jouw persoonlijk afstemmen. Ik zet daarbij technieken in, die jouw onderbewustzijn aanspreken. Dat is namelijk wat onze gedachten en dus ons gedrag voor 95% aanstuurt. Verder zal ik oefeningen met je delen zodat je zelf kunt voelen en ervaren.

Het is ook mogelijk om voor het Meesterschap in Zelfliefde Mindset programma’ te kiezen. Hierbij worden 2 online trainingen gecombineerd met 3 privé coaching sessies met mij. Dit is ook heel erg geschikt voor vrouwen die veel stress ervaren of sneller en beter uit hun burn-out willen komen.

Liefs Mar

Praktijkinformatie

Innerlight Coaching

Marian van Veen

Waarderweg 19
2012 NM Haarlem
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online