Home > Vind hulp > In Your Natural Flow

In Your Natural Flow

Hey, mooi mens!

Je wilt graag van betekenis zijn voor anderen. Deze wereld een stukje mooier maken. Je vraagt je af hoe je meer gehoor kunt geven aan deze deze missie. Of jij bent iemand die al veel klaarstaat om anderen te helpen en merkt dat jouw eigen behoeften en wensen hierdoor wat ondergesneeuwd raken.

“Kom terug bij je natuur, kom terug bij jezelf.”

 

In Your Natural Flow

Een holistische aanpak om jou (opnieuw) te laten verbinden met:

√ Je lijf, hoofd en hart
√ Je intuïtie en creativiteit
√ Je talenten en dromen

 

Er schuilen veel verschillende talenten in jou. Meer dan je eigenlijk zelf doorhebt. Je voelt dat je veel meer uit jezelf zou kunnen halen dan je nu doet. Of jij werkt al vol enthousiasme en energie vanuit jouw talenten en geniet hiervan, maar je zou ook graag weer wat vaker stilstaan en tot rust komen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je zou dolgraag wat meer loslaten wat ‘hoort’ en ontdekken hoe fijn het is om het contact met je intuïtie en creativiteit te hervinden. Maar hoe doe je dat ook alweer?

Jouw eigen unieke flow als uitgangspunt voor jouw leven. Echt in verbinding staan met je lijfhoofd en hart. Je creativiteit en intuïtie meer laten spreken en op basis daarvan keuzes durven maken. Dat zou je heel graag willen. Maar hoe kom je daar?

Je weet dat het je helpt om af en toe een pas op de plaats te maken. Echt te ontspannen. Weer contact met je lijf en je gevoel te maken. Inzichten op te doen om jezelf te ontwikkelen. Je energie en creativiteit weer meer te laten stromen zodat jouw leven weer wat lichterluchtiger en leuker wordt. Je kunt niet wachten om hier weer meer tijd voor te creëren.

Laten we ontdekken hoe jij weer dichterbij je natuurlijke zelf kunt zijn.

In Your Natural Flow – Even voorstellen

Mijn naam is Sarah Vermazen en ik ben oprichter van In Your Natural Flow. Leven vanuit mijn natuurlijke flow heeft veel voor mij veel veranderd. Ik ontdekte dat het leven een stuk leuker en aangenamer wordt wanneer je heel dicht bij jezelf blijft. Dichtbij jouw eigen talenten, behoeften en dromen. Zo kun je surfen op je eigen flow in plaats van tegen je eigen natuur in te zwemmen. En zo ging er – en gaat er nog steeds – een wereld voor mij open. Keuzes maken, grenzen stellen en goed voor jezelf zorgen wordt hierdoor een stuk makkelijker. Daarnaast bezit ik een gezonde dosis eigenwijsheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Onzekerheid en een soms wat chaotisch brein kreeg ik daarbij cadeau.

Maar dit heeft mij er niet van weerhouden om vooral vanuit mijn kracht te leven. Mensen en gedrag hebben me altijd bijzonder geboeid. Dat leidde tot vele mooie lange reizen, een opleiding tot docent theater, een master Sociologie en ondertussen 10 jaar ervaring als docent en coach in het onderwijs. Ik vraag me altijd af: Waarom doen we wat we doen? Kan het ook anders? En hoe kunnen we het leuker maken?

Ben jij benieuwd hoe je ook meer vanuit je flow kunt leven? Laten we dat samen gaan ontdekken! Meer over hoe ik dat zelf voor elkaar kreeg lees je hier.

 

In Your Natural Flow | Werkwijze

Met mijn holistische aanpak (training, coaching en massage) brengen we de verbinding met jouw hoofd, lijf en hart terug in balans. Je ervaart hoe het is om stil te staan en echt te ontspannen. Je ontdekt hoe je (weer) ruimte kunt creëren voor jouw behoeftendiepe verlangens en dromen. Je leert speelser en luchtiger naar jezelf en het leven te kijken zodat je creativiteit weer meer gaat stromen en je meer durft te experimenteren. Je ontdekt dat jouw talenten van onschatbare waarde zijn en leert hoe je de wereld daar (nog meer) van mee kunt laten genieten.

 

In Your Natural Flow | Aanbod

TERUG NAAR DE BASIS
Ontspanning | Kracht | Positiviteit

Heb jij behoefte aan:
– Het ervaren van diepe ontspanning?
– Het hervinden van het contact met je lijf en je gevoel?
– Duidelijkheid waar je nu waar je nu staat en waar je meer aandacht aan zou willen schenken?
– Meer vertrouwen in jezelf, jouw eigen kunnen en wat jij hebt te brengen in deze wereld?
– Lachen en spelen zodat je meer luchtigheid en plezier ervaart?
– Durven te vertrouwen op je intuïtie en creativiteit?
– Concrete handvatten hoe je jouw unieke flow kunt behouden in tijden van twijfels, onzekerheden en angst?

Aanbod:
Trajecten: ontspanning, kracht en positiviteit
Aanbod op maat

LEEF VANUIT JOUW NATUURLIJKE FLOW
Talenten | Dromen | Jouw ideale manier van werken en leven |

Heb jij behoefte aan:
– Helderheid wat jou zo uniek maakt?
– Durven te vertrouwen op je intuïtie en creativiteit?
– De grote meerwaarde van jouw verschillende talenten inzien?
– Meer vertrouwen in jezelf, jouw eigen kunnen en wat jij hebt te brengen in deze wereld?
– Anderen kunnen overtuigen van jouw unieke toegevoegde waarde?
– Een helder plan om meer vanuit jouw talenten, behoeften en wensen te leven en werken?
– Concrete handvatten hoe je jouw unieke flow terug kunt vinden in tijden van twijfels, onzekerheden en angst?

Aanbod:
Individuele cursus
Groepstraject

 

Wil je graag meer informatie en/of kennismaken?

Neem contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen via de telefoon of via Zoom.

Praktijkinformatie

In Your Natural Flow

Sarah Vermazen

Bolksbeekstraat 16
3521 CR Utrecht
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online