Home > Vind hulp > In~Touch, connecting body & soul

Lichaamsgerichte en psychosociaal therapie

~The body is an ingenious system inevitably revealing your way of life; The body never lies~

Vind  je het moeilijk om te ontspannen en voel je je opgebrand en/of depressief? Heb je fysieke en/of emotionele klachten die steeds weer blijven terugkomen en waar de reguliere geneeskunde je niet of niet meer mee kan helpen? Ervaar je angst en verkramping? Heb je het gevoel dat je psychisch, emotioneel en/of fysiek vastloopt? Blijven vergelijkbare situaties zich opnieuw herhalen en beperkt dat je in je functioneren? Wil je graag een betere balans tussen denken en voelen of hernieuwd verbinden met je gevoel? Wil je dichter bij jezelf komen en blijven en meer vreugde en gevoel van vrijheid en geluk in je leven ervaren? Of wil je gewoon graag verder verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling?

De door mij toegepaste eigen unieke vorm van therapie is een effectieve combinatie van psychosociale, lichaamsgerichte en energetische therapie, waarin ik werk vanuit een holistische kijk op je fysieke, emotionele en psychische klachten en we samen de oorzaak van je klachten gaan onderzoeken. Met behulp van psychosociale therapie spiegel ik je op een duidelijke, eerlijke en directe manier op je gedrag, overtuigingen en leefwijze, hierbij gebruikmakend van o.a. mijn eigen levenservaringen en kennis uit de kwantumfysica. De lichaamsgerichte therapie bestaat uit shiatsutherapie, technieken uit de fascia- en cranio-sacraaltherapie én energetische technieken, waardoor het effect van de psychosociale therapie geïntegreerd wordt in de emotionele lagen van het lichaam en ook de dieperliggende (vaak oudere) blokkades (trauma’s)  bereikt en aangepakt kunnen worden.

Er ontstaat meer inzicht in en bewustwording van je beperkende en blokkerende overtuigingen en gedragspatronen. Je leert hernieuwd te verbinden met jezelf en je gevoel, waardoor duurzaam herstel en een algehele gezondheidsverbetering en gevoel van welbevinden optreedt. Zowel voor kinderen als volwassenen heeft deze vorm van therapie inmiddels bewezen positieve effecten te hebben op welzijn en persoonlijke groei.

Praktijkinformatie

In~Touch, connecting body & soul

Raymond Mannens

Watersley 34
6231KA Sittard
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met In~Touch, connecting body & soul
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.