Home > Vind hulp > In de Moed met Maris coaching

In de Moed met Maris

Hoi, Ik ben Mariska Cornelissen, coach en schrijver van het boek ‘Nog niet gevloerd’, over overeind blijven als je bijna burn-out raakt. In mijn coachingstrajecten staat steeds voor mij de zoektocht naar je authentieke kracht centraal. Iedere keer maakt het me weer blij als mensen ervaren wat een kracht ervan uitgaat als je je drang naar perfectie durft los te laten en je durft te gaan staan voor wat je echt belangrijk vindt. Leven vanuit je hart, vieren van je imperfectie, daar doe ik het voor.

Als e-coach bied ik een nieuwe unieke vorm van coaching aan, passend in deze tijd. E-coaching is coaching via geschreven berichten gebaseerd op de therapeutische kracht van schrijven. Daarnaast kun je ook kiezen voor wandelcoaching ‘In de Wood met Maris’ en ben je van harte welkom in mijn coachpraktijk in Driebergen. Een combinatie van deze verschillende coachingsvormen is uiteraard ook mogelijk. Als gecertificeerd Daring Way™-, Dare to lead™-facilitator maak ik in mijn coaching gebruik van het gedachtengoed van Brené Brown. Verwacht van mij een coachingstraject dat bij je past en waarin jij via reflectie en creatieve opdrachten groeit in je authentieke kracht.

Als coach ben ik één van de eerste Nederlanders die officieel is opgeleid door Brené Brown zelf. Als lid van haar wereldwijde community houd ik mijn kennis en coachvaardigheden met betrekking tot haar wetenschappelijk onderzoek continue up-to-date. Met mijn hooggevoeligheid, creativiteit en scherp luisterend oor kom ik snel tot de kern. Eén van coachclienten verwoordde het zo: ‘Mariska analyseert jouw gedachten op een hele fijne en prettige manier en komt zo tot de kern van jouw probleem.’

Praktijkinformatie

In de Moed met Maris coaching

Mariska Cornelissen

De Wetstein Pfisterlaan, 27
3971 BV Driebergen-Rijsenburg
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online