Home > Vind hulp > Ilse Heijmans, multidisciplinair coach en therapeut

Ilse Heijmans | Multidisciplinair therapeut en coach

Kom thuis bij jezelf op alle lagen, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel

Als multidisciplinair therapeut en coach, HSP- expert en ervaringsdeskundige werk ik met jou samen op holistische wijze om weer thuis te komen bij jezelf. Hoe? Door mezelf af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en gebruik te maken van mijn gereedschapskist help ik je om inzicht te krijgen in steeds terugkerende patronen, oude ballast te verwerken en met meer begrip en compassie te kijken naar jezelf en de ander. Je ervaart meer rust, balans en vrijheid. Hierdoor groeit de liefde voor jezelf.

Voor wie?

Voor (hoog)gevoelige  vrouwen en jongeren die worstelen met het gevoel niet goed genoeg te zijn of het niet goed genoeg te doen. Klachten waarmee je bij mij terecht kunt zijn: moeite met grenzen aangeven, overprikkeling en onderprikkeling, frustraties en boosheid, moeite met emoties, een gevoel van falen, stress, burnout klachten, het gevoel er niet bij te horen of afgewezen te worden, eenzaamheid.

 

Herken je dit?

 • Piekeren, rennen, vliegen en de ballen hoog houden. Je bent vermoeid maar je gaat door.
 • Nog beter je best doen terwijl je de stress voelt oplopen.
 • Steeds dezelfde ruzies, angsten en gedrag wat je niet begrijpt.
 • Intens voelen van jezelf en je omgeving.
 • Vaak onzeker en bang. Want ‘hoor ik er wel bij?’
 • Je past je aan als een kameleon.
 • Je wilt je grenzen wel aangeven maar stel je de ander dan niet teleur.
 • Je ziet precies wat de ander nodig heeft, maar voor jezelf is een ander verhaal.

Hoe hard je je best ook doet, het lijkt nooit genoeg te zijn.

Maar wat als dit tegen jouw natuur ingaat? Wat als je probeert om een kunstje te doen wat niet bij jou past?

Je bent niet kapot. Je hoeft niet gefixt te worden. Alles om je mooiste leven te leiden is al in jouw aanwezig. Je hoeft alleen maar thuis te komen bij jezelf. Waar je met begrip, liefde en compassie kunt kijken naar jezelf en de ander. Van waaruit jij jouw pad kunt lopen, afgestemd op jou,  vanuit jouw eigen-wijsheid.

Over mij:

Krijg je vaak de opmerking dat je ’te’ bent? Te enthousiast, te gevoelig, te emotioneel, te dromerig, te impulsief, te eigenwijs? Dat is voor mij heel herkenbaar.

Ik werd als puber en adolecent vaak geconfronteerd met mijn ’te’ zijn. De mensen om me heen vonden het lastig en dat gaf vaak botsingen. En het gaf mij het gevoel niet goed genoeg te zijn. Maar het leverde me uiteindelijk ook iets op. Ik leerde dat ik feilloos signalen op kon pikken van anderen waardoor ik kon zien of het goed ging met iemand of niet.

Ik ontwikkelde een sterk empatisch vermogen om me te kunnen verplaatsen in anderen, want ik wist hoe afwijzing voelde. Mensen begonnen als vanzelf hun verhalen tegen me te vertellen omdat ik zonder oordeel kon luisteren naar anderen.

Ik ontdekte dat ik mijn creativiteit en out-of-the-box denken in kan zetten om nieuwe ideeën te ontwikkelen of problemen op te lossen.

Kortom het hele ’te’ zijn is nu een kracht geworden. Laatst zei iemand tegen mij Ils-te en ik merk dat ik dat echt begin te omarmen. Want gewoon Ils-te kunnen zijn is fijn! Het hoort bij mij. Dan ben ik mezelf. En dat gun ik jou ook. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

 

Aanbod:

Een-op-een trajecten, Retraites/Retreats, cursussen en workshops (Live & online)

Tijdens mijn werk met jou maak ik gebruik van meerdere technieken. Ik kijk wat past bij jou. Daarmee is ieder traject/retraite uniek want jij bent uniek! Ik werk veel met het onderbewuste want als jij daar waar je tegenaan loopt met je bewuste had weten te veranderen dan had je het allang gedaan. Werkvormen die ik inzet zijn IEMT, hypnose, regressie, innerlijk kindwerk, systemisch werk/opstellingen, Access bars, creatieve coaching en therapie.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Dat kan altijd! Ik vind het belangrijk om te kijken of er een goede match is. Dat jij je goed voelt bij mij en dat ik kan kijken of ik jou kan bieden wat jij nodig hebt. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Je kunt me telefonisch of via WhatsApp bereiken via 06-24464977 of een mail sturen naar info@ilseheijmans.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Ilse Heijmans, multidisciplinair coach en therapeut

Ilse Heijmans

Vagevuur 47
4664BW Lepelstraat Lepelstraat
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Ilse Heijmans, multidisciplinair coach en therapeut
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.