Home > Vind hulp > Ilse Healing

Ilse Healing

Holistische Coaching Therapie Healing

Ik ben Ilse Westerhoff – holistisch en energetisch therapeute bij Ilse Healing te Beverwijk.
Op zoek naar balans en veerkracht in jezelf en je leven? In mijn praktijk ben je aan het juiste adres voor  healings, therapie en coaching.

Healings

Lichamelijke en/of emotionele klachten? Dan is een healing sessie wellicht iets voor jou.
Een healing helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verminderen van pijn en het verhogen van het zelfvertrouwen en draagkracht. Daarnaast ondersteunt een healing bij het loskomen van vaste gewoonten en angsten.

> Healings | Meer informatie

Therapie

Therapie kan een waardevolle manier zijn om om te gaan met emotionele, mentale en fysieke problemen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende methoden, zoals psychosociale therapie en Bach Bloesem Therapie. Beiden zijn een vorm van holistische behandeling. Bach bloesem therapie maakt gebruik van natuurlijke remedies om de emotionele balans te herstellen.

Voordat we starten met therapie, neem ik een anamnese af, zodat je hulpvraag duidelijk wordt. Ingeval van ernstige of complexe klachten, verwijs ik je door naar een (huis)arts of andere deskundige. Ik stel geen diagnoses, dat laat ik over aan artsen en specialisten. Tijdens ons kennismakingsgesprek stem ik me af op jou, om te bepalen wat je nodig hebt. Ik werk met verschillende psychosociale technieken en therapeutische interventies, waaronder: delenwerk, systemische opstellingen, regressietherapie en innerlijk kind werk.

Bach Bloesem Therapie kan helpen bij een breed scala aan emotionele problemen, zoals angst, onzekerheid en depressieve klachten. De therapie is veilig, onschadelijk en heeft geen bijwerkingen.

> Psychosociale Therapie | Meer informatie

Holistische coaching

Holistische coaching is een vorm van coaching die zich richt op jouw totale welzijn. Het gaat om het vinden van balans tussen lichaam, geest en emoties. Tijdens de coachingsessies maak ik gebruik van de Wielwerkmethode

Holistische coaching kan bij zowel emotionele, mentale als fysieke problemen ingezet worden. Als ervaringsdeskundige op het gebied van complexe relaties en als familie-ervaringsdeskundige bij suïcidaliteit begeleid ik cliënten bijvoorbeeld bij omgaan met narcisme, bij complexe scheiding, bij ouderverstoting en naasten bij omgaan met een dierbare met suïcidaliteit.

Voor meer informatie over mijn werkzaamheden en werkwijze, kunt je contact opnemen via het directe contactformulier hier op Balansportaal of neem een kijkje op mijn website.

Praktijkinformatie

Ilse Healing

Ilse Westerhoff

Begoniahof 1
1943 BW Beverwijk
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Ilse Healing
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.