Home > Vind hulp > Ikigai – Live Your Purpose

Ontdek je Ikigai!

Ontdek je Ikigai!

Meer energie en vervulling in je leven en werk

Ik ben Brenda Serrée. Ik woon met mijn gezin in Amsterdam vlakbij het Vondelpark en ik ben oprichter van Ikigai – Live Your Purpose. En daar help ik mensen hun Ikigai te ontdekken. Dit is een geheim voor een lang en gezond leven, overgewaaid uit Japan. Je leert er echt door reflecteren op jouw reden van bestaan en waarom jij ’s morgens blij je bed uitkomt.

Mag ik je iets vragen?

  • Leef jij momenteel je droomleven?
  • Doe je waar je goed in bent?
  • Heb je het gevoel dat je een steentje bijdraagt aan de maatschappij?

Als je hierop geen antwoord hebt of Nee zegt, dan kan het zijn dat je al een tijdje iets voelt knagen. Je bent niet meer zo enthousiast over je werk of leven en wordt opgeslokt door van alles wat moet. Zonder dat je zelf nog weet wat jij écht leuk vindt.

Het ontdekken van je Ikigai geeft je veel helderheid en focus voor je toekomst, dus voor stappen die je kunt zetten… Of dat nu voor ander werk is, een cursus of voor een verandering bij je huidige organisatie. Maar het heeft ook impact op de manier waarop je leeft en werkt.

Kom je jouw Ikigai ontdekken? Je kunt al een begin maken door de 4 Ikigai cirkels gratis te downloaden op mijn website. Je krijgt er ook een video-uitleg bij. Daar waar je overlap ziet tussen de cirkels vind je jouw Ikigai. Lukt het je niet alleen, doe het dan samen met mij via Ikigai gesprekken. Dan gaan we spelenderwijs jouw purpose verhelderen. Maak tijd en ruimte voor jouw Ikigai en krijg er meer energie, plezier en vervulling voor terug. Wil je direct een vrijblijvende kennismaking inplannen, boek dan direct een gratis Ikigai gesprek in mijn online agenda .

Op jouw Ikigai!

Hartelijke groet, Brenda Serrée

 

Hbo-docent Koert deed Ontdek je Ikigai met Brenda Serrée voor meer focus, energie en werkplezier

Pabo studente Jip deed Ontdek je Ikigai voor meer energie, timemanagement en focus

“Erg leuk en waardevol heb ik het Ontdek je Ikigai traject bij en met jou ervaren. Ook om mijn Ikigai te delen met mensen om mij heen, super leuk om te doen!”

Gratis STAP ontwikkeladvies voor mensen met mbo-2

Heb je maximaal mbo-2? Meld je aan voor gratis ontwikkeladvies én ontdek je Ikigai!

Bijna pensionada Rosa ontdekte haar Ikigai

“Door mijn Ikigai en onze gesprekken weet ik hoe ik mijn werk meer inhoud kan geven. Ik zie nu waardoor ik van betekenis ben. Heel fijn gevoel”

Praktijkinformatie

Ikigai – Live Your Purpose

Brenda Serrée

Emmalaan 7
1075 AR Amsterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Ikigai – Live Your Purpose
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.