Home > Vind hulp > Ik zing mijn eigen lied Coaching

Als je niet verder komt…

Heb je te maken met burn-out klachten? Of zit je momenteel in een burn-out en ben je hier herstellende van? Dan zul je vast ervaren dat je lichaam en geest overbelast zijn geraakt. Door té vaak en té veel over je eigen grenzen te gaan, heb je al je energie verbruikt. Je lichaam kan niet anders dan vastlopen zodat je wel je ‘oude’ manier van denken en doen moet loslaten. Hierdoor kun je het gevoel hebben jezelf kwijt te zijn. Het ‘oude’ werkt niet meer en een andere manier ben je aan het ontdekken. Ook al is dit jouw weg die je te volgen hebt, je hoeft het niet alleen te doen!

Zing je eigen lied! Coaching

Coaching bij Ik zing mijn eigen lied brengt je terug bij jezelf, in je hart en lijf. Door in verbinding te komen met je lijf, te luisteren wat het je vertellen wil, ontvang je essentiële inzichten over jezelf. Deze inzichten helpen je ontdekken wat je nu nodig hebt en hoe jij hierin voor jezelf kunt zorgen. Hiermee ontwikkel je jouw intuïtie en eigen wijsheid. Daar mag je weer op leren vertrouwen!

Ook als je onzeker bent over jezelf, de neiging hebt jezelf weg te cijferen, het lastig vindt om te voelen, jij je moeilijk kunt uiten kun je bij Ik zing mijn eigen lied terecht. Coaching helpt je een stevige innerlijke basis ontwikkelen waar je altijd op terug kunt vallen. Je leert emotioneel op eigen benen staan, en dat geeft rust en vertrouwen. Je voelt je veilig én thuis bij jezelf.

Ik als coach

Ik coach intuïtief waarbij ik steeds afstem op wat er gebeurt en wat hierin ondersteunend is. Ook vind ik het belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt met respect voor jou als persoon én voor het proces waar je in zit. Met een open en nieuwsgierige houding, vanuit het niet-weten, mag jouw proces zich vanzelf ontvouwen. De kracht zit in het niet-doen, leren zijn met wat ís.

Ons hoofd wil oplossen, verklaren, controle, ervan af zijn. Ons lichaam wil rust, ontspanning, gevoeld en erkend worden. Onze ziel wil zingen, creëren, verbinden, liefhebben! Ze horen bij elkaar en vormen samen één geheel. Ik kijk daarom holistisch, neem lichaam, ziel en geest mee in de coaching zodat jij op alledrie deze vlakken kunt helen.

Mijn werkwijze

Je kunt gebruik maken van losse sessies of kiezen voor een coachingstraject van 5 sessies. Zelf bepaal je óf en wanneer je aan een volgende sessie toe bent. Hiermee oefen je in zuiver afstemmen en zelfregie hebben.

Ik zie coaching als een samenwerking waarbij ik als coach het proces bewaak en jij de deskundige bent over jezelf. Jij kent jezelf het beste.

We werken elke sessie met drie kernvragen:

  • Waar wil je heen?
  • Waar sta je nu?
  • Wat staat in de weg?

Open en nieuwsgierig gaan we samen op pad op weg naar jouw gewenste bestemming. Na elke sessie evalueren we en stemmen we opnieuw af. Stap voor stap in jouw tempo.

 

Meer informatie over Ik zing mijn eigen lied, coaching, reviews en over mij vind je op mijn site.

Heb je vragen? Je kunt me bellen, appen of mailen.

Ook kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen om te ervaren of je bij mij op de juiste plek bent.

Dit kan zowel online, telefonisch als tijdens een persoonlijke ontmoeting.

Ik ontmoet je graag!

Praktijkinformatie

Ik zing mijn eigen lied Coaching

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Ik zing mijn eigen lied Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.