Home > Vind hulp > Ida de Wit Burn-out-Stresscoach

Ida de Wit Burn-out-Stresscoach Haaften

Ervaar jij dit ook?

Je voelt je gespannen en opgejaagd? Ook je concentratie neemt af, je voelt je onzeker en trekt je terug. Je slaapt slecht, piekert veel, ervaart angsten en / of hartkloppingen. Je durft je grenzen niet aan te geven, zowel niet op je werk als in je privé leven. Je energie neemt af en je bent niet meer vooruit te branden.

Je stoort je al aan kleine dingen, zoals aan het gedrag van collega’s of je naasten in je gezin of familie/ vrienden. Zelfs in je vrije tijd ben je gespannen en kan je geen rust vinden. Het lijkt wel of je werk en privé niet meer gescheiden kunt houden. Waar je voorheen met veel enthousiasme aan begon, krijg je nu maar moeizaam af. Alles voelt als een blok aan je been, je hebt geen energie meer je bent uitgeput.

Als je hardnekkige stressklachten hebt of in een burn-out zit, is het misschien best moeilijk om hulp te vragen of zoeken. Je ziet door de bomen het bos niet meer! Maar weet dat je niet de enige bent.

Zet die eerste stap want ik gun het jou ook, weer de beste versie van jezelf te worden.

Kernwaarden voor mij zijn inlevingsvermogen, betrouwbaarheid, aandacht, enthousiasme, energiek, daadkrachtig, passie, respect.

Praktijkinformatie

Ida de Wit Burn-out-Stresscoach

Ida de Wit


  • In de praktijk
  • Online