Home > Vind hulp > Iboyatraining

LeefstijlCoaching en Holistisch Personal Training Amsterdam

Iboyatraining

Mijn passie en holistische aanpak voor een gezonde leefstijl en meer vitaliteit

Leefstijl coaching? Behoefte aan een gezonde leeftijl, een pijnloos sterk lijf, minder stress en meer vitaliteit? Afvallen, burn-out, of je weerstand verhogen?
Snel en blijvend resultaat met het hoogste level van Holistisch personal training en leefstijl coaching op het vlak van gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust.

Iboya Triz haar passie is verder gaan daar waar anderen stoppen. De gezondheid en personal training programma’s hebben een verdiepende, effectieve en betaalbare aanpak en zijn wetenschappelijk zijn onderbouwd.

De Iboya total health methode, is door voormalig ballerina Iboya Triz  ontwikkeld en wordt elders nog niet toegepast. Voor echte en blijvende resultaten is het essentieel om belangrijke lichaamsfuncties te optimaliseren. Alleen dan kun je echt vitaal, gelukkig en of slank worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan goede darm, hormoon en lever functie. Het zelfde geld voor fysieke trainingen. Je dient goed in kaart te brengen welke spieren verkort zijn en welke verzwakt. Alleen als je oefeningen echt goed uitvoert met ook de juiste lichaam houding zul je echte resultaten kunnen krijgen. Leer onafhankelijk van een sportschool effectief in je eigen huis te trainen. Alvast de eerste stap nemen? Ben of mail en maak kennis met het Holistische personal training, vitaliteit en leefstijl programma wat ook via zoom of skype mogelijk is.

Wordt mooi, pijnvrij, vitaal en gezond oud met een gezonde leefstijl!

De holistische gezonde leefstijlcoaching programma’s en de fysieke personal training op maat zorgen daadwerkelijk voor totale welzijn en meer vitaliteit.

Een gezond, mooi gevormd functioneel lichaam en goede houding zorgt voor meer zelfvertrouwen en is o.a. samen met de gezonde voeding, mindfulness oefeningen en gezonde leefstijl (lifestyle) de basis van een gezonde, weerbare, flexibele geest.

OVER IBOYA TRIZ

Ik ben Iboya Triz, holistisch personal trainer en voormalig ballerina. Mijn leven is drastisch veranderd na een whiplash, herseninfarct en burn-out.

Om uit dit diepe dal weer op te veren ben ik mij uitgebreid bezig gaan houden met wat het écht betekent om vitaal, gelukkig en gezond te zijn. Mijn persoonlijke zoektocht heeft mij gemotiveerd om mijn opgedane kennis en ervaringen voor anderen in te zetten. Ik ben mij gaan specialiseren en heb diverse, nationale en internationaal erkende opleidingen afgerond. En tot op de dag van vandaag blijf ik mij verdiepen en specialiseren. Ik ben oprecht, betrokken, gepassioneerd en ervaren. Ik heb aan den lijve ervaren dat gezondheid verder gaat dan spiertraining of voeding. Om écht vitaal, gelukkig en gezond te worden, heb ik een unieke holistische methode ontwikkeld – de Iboya Total Health Methode.

Iboya Total Health Academy

Een online gezondheid leerplatform

Integraal Personal Trainer Iboya Triz lanceert haar verdiepende holistische online leerplatform. Integraal werken aan gezond oud worden, vitaliteit en weerstand verhogen wordt steeds populairder aangezien steeds meer mensen begrijpen dat je vitaliteit en optimale gezondheid voor goed resultaat op meerdere vlakken tegelijk wilt aanpakken. Het vak staat nog in de kinderschoenen en het platform speelt in op de snelgroeiende behoefte om te werken aan alle 3 pilaren van vitaliteit: 1) gezonde voeding, 2) effectief bewegen, en 3) mentale rust.

Rebalance health, body & mind een gezondheid, leefstijl & vitaliteit retreat voor vrouwen. 6 tot 12 november te Malaga

Retreat iboyatraining

https://iboyatraining.com/gezondheid-leefstijl-vitaliteit-retreat-voor-vrouwen

De high end retreat voor vrouwen. Leer de geheimen hoe je slank, blij en gezond zonder pijntjes oud wordt. Met extra masterclass overgang voor de geïnteresseerden.

Geniet, detox, verlies gewicht, kom tot rust en leer wat een gezonde leefstijl is in een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn. Ben je een jonge vrouw, model, topsporter of vrouw op leeftijd? Leer de geheimen hoe je als vrouw je lichaam in balans brengt. Wij onderscheiden ons door de verdiepende, wetenschappelijk onderbouwde integrale ( holistische) aanpak. Alleen als je lichaamsfuncties, je geest en spieren in balans brengt kun je echt totale gezondheid en vitaliteit opbouwen en meer mentale rust en geluk ervaren.

Het Total Health programma voor vrouwen bevat;

 • Heerlijk gezonde vegan maaltijden en dranken
 • 4 Masterworkshops gezonde voeding, effectief bewegen, mentale rust
 • Masterclass weerstand, hormoon, lever en darm optimaliseren
 • Masterclass fit en blij door de overgang voor geïnteresseerden
 • 6 allround workouts, stretches en spierdisbalans test met Iboya Triz
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Diverse meditatie en ademhalingsoefeningen
 • Ontspanningsyoga
 • Mindfull wandelingen
 • 90 minuten unwind ontspanningsmassage van Perry Dossett
 • Transfer van airport naar locatie en terug
 • Mooie nette kamers met eigen badkamer

Hier leer je in 1 week wat een  gezond voedingspatroon is en  hoe je met voeding kan detoxen en belangrijke lichaamsfuncties kunt optimaliseren. Leer alles over hormonen in balans brengen en hoe je gelukkig door de overgang heen fietst. We besteden veel aandacht aan het aanleren van een goede lichaamshouding, het opheffen van spierdisbalans, hoe blessures te voorkomen en kort en effectief te bewegen. Daarnaast geven we diverse meditatie, mindfuless en ademhalingsproblemen oefeningen die je helpen om meer mentale rust in je leven te implementeren.

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden

Praktijkinformatie

Iboyatraining

Iboya Triz

RJH Fortuynstraat 133
1019WK Amsterdam
 • Bij jou thuis
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Iboyatraining
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.