Home > Vind hulp > Hypnotherapie Terpstra

Hypnotherapie Terpstra

Leer weer leven zoals het leven bedoeld is!

 

 

Voel je je moe en futloos? Onrustig en gestresst? Of vind je het leven gewoon moeilijk?

Lijkt het of je het ene na het andere probleem op je afkomt en alles je aan vliegt? Waardoor je constant uitgedaagd word en over je eigen grenzen moet gaan? Verwachten je man en je kinderen dat je altijd voor hen klaar staat! Of probeer je op die manier zelf de controle te houden?

Want er is zó veel te doen?!

 

Voel je je een soort van verdwaald? Ben je de balans kwijt en weet je niet meer waar je moet beginnen? Verlamd het je soms?Misschien voel je je ondergesneeuwd door alles wat moet en mis je erkenning voor wat je allemaal doet. Het lijkt wel of iedereen het vanzelfsprekend vindt en waardering ver te zoeken is, dus doe je er nog meer je best.

Genieten staat op een laag pitje, want dat mag niet eerder als dat al het andere klaar is. En daarbij ervaar je wellicht het gevoel dat als je het zelf niet doet, dat het dan niet goed gebeurt…

Dus doe je het liefst alles zelf.

 

Wellicht doe je het al je hele leven zo. En is het voor jou volkomen normaal. Heb je er ooit over nagedacht dat er ook nog andere manieren zijn? Waarschijnlijk niet…

En dat breekt je op…

 

Je wilt het liefst weg van de stress in je hoofd en je lijf. Je hoofd moet uit en je lijf wil je liever niet voelen.
Hoe deed ik dat vroeger ook alweer? Voelen? En genieten?

 

Misschien begint je lichaam pijn te doen en toch moet je door! Dus negeer je het en focus je je op de zorg voor anderen. Degenen die belangrijk voor je zijn. Totdat het niet meer gaat… Je kán niet meer! Je voelt je helemaal op… Je wil zo graag, want wie moet het nu allemaal doen? Maar het gáát gewoon niet meer. En dan komt het besef…

Als je niet al in een burn-out zit?

Dan zit ik er vast heel dicht tegenaan!

 

Herken je je hierin en zou je graag van overleven weer naar léven willen gaan?

Ga dan naar mijn website of maak meteen een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Verandering van Binnenuit Waardoor de Buitenkant Vanzelf Volgt!

Want hoe zou het voor je zijn om jouw innerlijke compas weer te voelen, zodat je meer en meer rust voelt in je hoofd en je lijf? Zodat je balans kunt creëren in alle facetten van je leven, waardoor je langzaamaan weer overzicht krijgt op alles wat moet gebeuren. En je daardoor duidelijk prioriteiten kunt stellen. Vanuit helderheid, rust en overzicht. Vanuit respect voor- en verbinding met jezelf en anderen zodat je jouw persoonlijke grenzen kunt stellen.

En ook jij meer opkomt voor jezelf.

 

Stel je eens voor dat je weer dingen gaat ondernemen omdat jíj daar plezier aan beleeft! Iets meer mógen en minder moeten waardoor genieten en speelsheid weer ruimte in je leven krijgt.

 

Hoe zou het voor je zijn om meer en meer energie te ervaren in alles wat je doet en het leven weer leuk is! Dat je vol vertrouwen keuzes maakt? Keuzes waar jij blij van wordt? Die bij jóu passen. Waardoor je automatisch vrijer voelt?

 

“To fall in love with yourself is the first secret to happiness.”

~ Robert Morley ~

 

Het komt regelmatig voor dat er een (voorouderlijk) trauma, diepe overtuigingen of aangeleerd gedrag aan de basis van burn-out ligt. Waardoor je al je energie weggeeft aan andere en nooit écht vanuit jezelf hebt kunnen leven. Omdat je jezelf altijd weg hebt gecijfert vanuit een behoefte aan erkenning. Een behoefte aan gezien en gehoord worden.

Dit is op te lossen, wanneer jij daar een keuze toe maakt.

Wil jij deze patronen veranderen?

En ben je dan ook bereid de veranderingen te maken die nodig zijn om de teugels van jouw leven zélf weer in handen te nemen? Kies jij voor blijvende verandering van binnenuit, zodat de buitenkant vanzelf volgt?

Meld je dan nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek via onderstaande link:

https://agenda.hypnotherapieterpstra.nl/maak-kennis

 

 

 

Ben jij klaar met;

 

 • Het gevoel uitgeput te zijn
 • De mentale overload en negatieve gedachten
 • Emotioneel en overprikkeld voelen
 • Jezelf wegcijferen om anderen te pleasen
 • Over je eigen grenzen gaan
 • Niet in de spiegel kunnen kijken omdat je jezelf niet mooi vindt
 • Stress en controle willen houden
 • Perfectionisme

Ben jij klaar voor;

 

 • Meer balans, energie en rust in je hoofd en lichaam
 • Richting en vertrouwen vanuit je hart
 • Meer trots en zelfwaardering
 • Daadkracht, speelsheid en positief denken
 • Aanwezig zijn bij jezelf zodat de keuzes die je maakt jóúw keuzes zullen zijn
 • Meer vreugde en genieten
 • Meer levenslust!

 

Ben jij klaar om jezelf op nr. 1 te zetten?

“Burn-out happens when you avoid being human for too long.”

 

Mijn naam is Esther Terpstra, Hypnotherapeut, Coach en Energiewerker. Maar bovenal een ‘bezield mens’! Net als jij. Alleen voel je dat misschien (even) niet meer… en blijf je in een destructieve spiraal rondjes lopen doordat je geen uitweg ziet. Omdat je te druk bent met focussen op het probleem, waardoor je mogelijke oplossingen en kansen mist.

 

Ik laat je graag een andere realiteit zien. Eentje die je helpt uit de destructieve spiraal te stappen waar je misschien al best lang in zit. Waardoor je doorbraken kunt maken ten dienste van jezelf en jouw herstel. Waarna je je kunt richten op een toekomst richting vrijheid en vervulling, vanuit verbinding met jezelf.

 

Zelf heb ik een lange weg achter de rug van vallen en weer opstaan. Mezelf voorbijlopen en weer terugroepen. Ook ik heb een paar keer keihard onderuit moeten gaan voor ik begreep wat me te doen stond in de zoektocht naar mijzelf. Maar ik gaf nooit op! Dat was en is nog steeds mijn kracht. Door te blijven zoeken naar oplossingen met de overtuiging dat die er gewoon moest zijn, vond ik ze ook. Ik wil je deze lange weg besparen door in enkele sessies naar de oorsprong van het probleem te gaan en het er daar met wortel en al uit te trekken. Want, zolang je de bron van het probleem niet aanpakt blijf je pleisters plakken op een wond die steeds weer opengekrabd wordt.

 

Pak Het Roer Van Jouw Leven Terug

Door ervaringen, vaak in je vroege jeugd, heb je misschien bepaalde besluiten genomen, onbewust, die toen heel nuttig waren, maar je nu behoorlijk in de weg kunnen zitten. Hierdoor kan het zijn dat je niet datgene doet wat je eigenlijk wilt doen en je daardoor niet echt leeft, maar je eerder láát leven. Of misschien wel overleeft. Je reageert op wat er voorbijkomt, een soort van stuurloos.

 

Door gebruik van hypnose, coaching en de opgedane ervaringen en wijsheid in mijn eigen reis naar mijzelf, gaan we op reis naar de oorsprong van jouw probleem en begeleid ik jou stap voor stap terug naar jezelf. Uit je hoofd, naar je hart en je gevoel. Ik leer je uit de stress stand in de ontspanning te komen. En van ‘moeten’ meer en meer richting ‘mogen’ te gaan. Van zelfafwijzing naar Zelfliefde. Waarna jij stap voor stap het stuur weer overneemt en jouw koers zélf weer kunt bepalen.

 

De reis terug naar jezelf is misschien wel de moeilijkste, meest diepgaande reis die er is. Maar ook de reis waar de meeste beloningen op je liggen te wachten wanneer jij haar aan gaat en je volledig inzet om de veranderingen te maken die daarvoor nodig zijn.

 

Mag ik je hierbij begeleiden?

Neem dan contact op via de contactpagina op mijn website of plan meteen een gratis kennismakingsgesprek in.

Wat Anderen Over Mij Vertellen:

Mijn ervaring met de begeleiding van Esther is heel goed. Tijdens een regressie sessie bij haar kwam ik met m’n bewustzijn in de baarmoeder terecht en ontdekte dat ik daar niet alleen was; dat er nog een broertje bij me was. Ik kwam in heftige pijn terecht, en ook dat begeleidde Esther heel goed. Nu, een jaar later kan ik oprecht zeggen dat mijn leven totaal is veranderd en ik eindelijk in m’n eigen lichaam ben gezakt Ik voel me krachtig en m’n zelfliefde is enorm toegenomen. Nogmaals dank voor je goede begeleiding Esther!

Rava

 

Hele fijne ervaring met Esther gehad wat mij onwijs geholpen heeft met mijn klachten. Nu sta ik er weer vol goede moed en positief in.

Mar St90

 

Geweldige ervaring! Na de eerste sessie voelde ik me al krachtiger en helderder. in de twee daarop volgende sessies gewerkt aan blokkades. Nu weer back on track! Dank je wel Esther!

Sandra Tonino

Na een lange reis met diverse therapieën bleef ik nog steeds kampen met mijn eetprobleem en de gevolgen van een burn-out. Via via kwam ik in contact met Esther en ik heb contact met haar gezocht. Zij durfde het aan en zo ben ik begonnen met de sessies. Het voelde heel vertrouwd en daardoor kon ik mij ook open te stellen. Met als resultaat dat ik veel minder met eten bezig ben en veel meer rust heb in mijn hoofd en lijf. Ik krijg weer energie voor andere dingen.

Sylvia Wolters

 

levens en gelukbepalend gereedschap dat enorme geschenk kreeg ik van Esther.na een pittig leven dacht ik mijn rugzak leeg gepakt te hebben.En toen kwam Esther..Haar inzichten en de tools die ik van haar mocht ontvangen leerde me dat ik er bijna was .Bijna alle rotzooi opgeruimd en op naar een fijn leven met het gereedschap om het fijn te houden !Door jou is dit nu aan het gebeuren en kijk ik met blijdschap in het nu en vrolijke verwachting naar mijn toekomst. DANKJEWEL UIT DE GROND VAN MIJN HART

Jose lunenburg

Ben Je Klaar Voor Verandering?

Ja! Ik wil kennis maken
Praktijkinformatie

Hypnotherapie Terpstra

Esther Terpstra

Van der Vegtestraat 103
7201 BE Zutphen
 • Bij jou thuis
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
Neem direct contact op met Hypnotherapie Terpstra
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.