Home > Vind hulp > HarteWerk

Burnout herstel en preventie

Burnout herstel- en preventie

Welkom bij HarteWerk

HarteWerk biedt coaching, training en ontwikkeling op alle lagen binnen een organisatie. Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid hebben daarbij steeds onze onverdeelde aandacht! Vandaar dat je bij ons kunt werken aan het herstellen of voorkomen van je burnout.

Dus …. voel jij je overvraagd? Opgebrand of uitgeput? Heb je geen energie? En val je daarom bijna om? Zit je vast, of zit je ziek thuis? Ervaar je weinig tot geen vreugde meer in je werk en leven? En voel je je daardoor moedeloos en verdrietig?

Doe dan mee met ons burnout herstel- en preventietraject ‘Wat bezielt jou?’.

Tijdens dit traject ga je onderzoeken hoe het zover is kunnen komen dat je burn-out bent geraakt of dreigt te raken.  Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met thema’s als onzekerheid en vertrouwen, met de eisen en verwachtingen die je aan jezelf stelt, met het aangeven van jouw grenzen, evenals met jouw verantwoordelijkheden versus die van een ander. We gaan eveneens aan de slag met het doorbreken van  belemmerende patronen en met overtuigingen die jou onbewust in de weg zitten. Uiteraard gaan we ook met jouw kwaliteiten, talenten en  passies aan de slag.  Kortom, je gaat terug naar je innerlijke kompas zodat je weer energiek en bezield de juiste richting kunt inslaan.

We werken met name ervaringsgericht door middel van systeemopstellingen, energetische oefeningen en visualisaties. Zo kan innerlijke, en daardoor blijvende, verandering plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op www. hartewerk.nu.

 

Je bent van harte welkom!

Jacobine

 

Voor het oppakken van andere levensthema’s en blokkades kun je eens een kijkje nemen bij www. rozengeur-maneschijn.nu

 

 

 

 

Praktijkinformatie

HarteWerk

Jacobine Brenkman

Kazernelaan 101
6006 SP Weert
  • In de praktijk
Neem direct contact op met HarteWerk
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.