Home > Vind hulp > Habitouch – Unieke, allesomvattende coachingstrajecten voor gevoelsvrouwen

Habitouch

Waar de kracht van lichaamsbewustzijn en die van de natuur elkaar versterken

Je bent een slimme vrouw, leergierig, behulpzaam en fanatiek. Je reflecteert graag alles wat je bezig houdt en ervaart alles intens, of je nu blij bent of boos of dat je honger hebt.

Binnen je gezin, met vriendinnen, op je werk, je relatie; je probeert alle ballen tegelijk in de lucht te houden maar keer op keer loop je vast. Je probeert jezelf wel te beschermen maar trapt steeds net te laat op de rem.

Als kind heb je je vaak onbegrepen gevoeld. Je deed wat er van je werd verwacht maar het paste allemaal niet bij je. Jouw ideeën vonden ze maar raar en echte aansluiting vinden bij anderen vond je maar lastig.

Als HSP vrouw ervaar jij de wereld intens. Zodanig dat het ten koste gaat van je eigen energie. Je wordt er dan ook eerder toe gedwongen om op tijd op de rem te trappen. En dát is nu precies waar de schoen wringt: dat doe je als hooggevoelige vrouw liever niet. Je probeert jezelf onder druk groot te houden en bent dagelijks in gevecht met stemmetjes die dingen roepen als “stel je niet aan”, “anders vinden ze me niet aardig” of “wat zullen ze wel niet denken”.

Geen richting hebben, je leeg en chaotisch voelen; het komt voort uit de misverstanden die je over jezelf hebt. Zolang je als hooggevoelige vrouw je sensitiviteit nog niet weet volledig weet te omarmen heeft dit invloed op jezelf en je omgeving, dan zit het je dan veel meer in de weg dan dat het wat oplevert.

Binnen het Habitouch Transformatie Traject ruimen we die misverstanden uit de weg, waarna de energie stroming vanzelf weer op gang komt. Samen gaan we opzoek naar die vrouwelijke oer-kracht in jou en zodra we die te pakken hebben gekregen geven we haar een ereplaats.

Het coachtraject bij Habitouch kenmerkt zich niet alleen door de unieke combinatie van holistische massagetherapie en coachsessies in de natuur, een samenwerking met mij brengt je eveneens liefdevolle aandacht, veiligheid, humor en een straight to the point werkwijze.

Het gevoel van gelijkwaardigheid en samen streven naar een gezamenlijk doel; dat is waar ik als coach voor sta. 

Als je op een bepaalt moment in je leven sturing nodig hebt en iemand nodig hebt die je begrijpt en aanvoelt, dan wil ik deze persoon graag voor jou zijn. ♥

 

Meer weten over andere werkvormen binnen mijn praktijk?

Hier vind je alles over Holistische massagebehandelingen, het Habitouch Transformatie Traject en Workshops in de natuur.

 

Veel liefs,

Sanne van den Oever
Holistisch therapeut en natuurcoach bij Habitouch

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Habitouch – Unieke, allesomvattende coachingstrajecten voor gevoelsvrouwen

Sanne van den Oever

Sperwerhorst 19
5431 AS Cuijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Habitouch – Unieke, allesomvattende coachingstrajecten voor gevoelsvrouwen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.