Home > Vind hulp > Habitouch – High Value HSP Coaching en Holistische massagetherapie

Habitouch - Premium HSP Coach en Holistisch Behandelaar

Voor ambitieuze HSP-ers die toe zijn aan een grote verandering in hun leven ✨

Geen richting hebben, je leeg en chaotisch voelen; het komt voort uit de misverstanden die je over jezelf hebt. Zolang je als HSP-er je hoogsensitiviteit nog niet weet volledig weet te omarmen heeft dit invloed op jezelf en je omgeving, dan zit het je veel meer in de weg dan dat het wat oplevert.

Binnen het Habitouch Transformatie Traject ruimen we die misverstanden uit de weg, waarna de energie stroming vanzelf weer op gang komt. Samen gaan we opzoek naar die vrouwelijke oer-kracht in jou en zodra we die te pakken hebben gekregen gaat je leven opnieuw beginnen.

Habitouch | Werkwijze

Het coachtraject bij Habitouch kenmerkt zich door de unieke combinatie van holistische massagetherapie en coachsessies in de natuur. Een top-combi voor de Mentaal sterke HSP-er die hierdoor wel heel goed kan aanvoelen wat ánderen nodig hebben, maar haar eigen gevoelens hierdoor onderdrukt.

Het volledig omarmen van je hoogsensitiviteit is niet alleen dé manier om rust- en hersteltijd als prioriteit nr 1 te gaan zien, door je gevoelskracht goed in te zetten leer je niet alleen nóg beter aanvoelen wat anderen nodig hebben; je voelt ook veel beter aan wat je zélf nodig hebt om je goed te voelen!

Een samenwerking met mij brengt je liefdevolle aandacht, veiligheid, humor en een straight to the point werkwijze. Met heel veel liefde begeleid ik je het komende half jaar richting een leven waarin je geleerd hebt van jezelf te houden. Een veilig gevoel van gelijkwaardigheid en samen streven naar het leven dat jouw gelukkig maakt; dát is waar ik als coach voor sta. 

Ik zie het dan ook als een supersterke kracht als je bereid bent om eindelijk hulp in te schakelen waar je zo naar verlangt. Je komt niet zomaar op dit punt, daar gaan vaak jaren aan zelfvernietiging aan vooraf. Er is moed voor nodig om deze kanteling te maken.

Klaar voor de grootste transformatie van je leven?

Ontdek hier alles over het Habitouch Transformatie Traject

 

Meer weten over andere werkvormen binnen mijn praktijk?

Hier vind je alles over Holistische massagebehandelingen en Workshops in de natuur.

—-

Lees ook: In gesprek met Sanne van den Oever

—-

Veel liefs,

habitouch-hsp
Sanne van den Oever
High Value Holistisch HSP coach bij Habitouch

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Habitouch – High Value HSP Coaching en Holistische massagetherapie

Sanne van den Oever

Sperwerhorst 19
5431 AS Cuijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Habitouch – High Value HSP Coaching en Holistische massagetherapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.