Home > Vind hulp > Habitouch – Premium HSP Coaching en Holistische massagetherapie

Habitouch - Premium HSP Coach en Holistisch Behandelaar

Waar de kracht van lichaamsbewustzijn en die van de natuur elkaar versterken ✨

Als HSP vrouw ervaar jij de wereld intens. Zodanig dat het ten koste gaat van je eigen energie. Je wordt er dan ook eerder toe gedwongen om op tijd op de rem te trappen. En dát is nu precies waar de schoen wringt: dat doe je als hooggevoelige vrouw liever niet. Je probeert jezelf onder druk groot te houden en bent dagelijks in gevecht met stemmetjes die dingen roepen als “stel je niet aan”, “anders vinden ze me niet aardig” of “wat zullen ze wel niet denken”.

Misverstanden over jezelf

Geen richting hebben, je leeg en chaotisch voelen; het komt voort uit de misverstanden die je over jezelf hebt. Zolang je als hooggevoelige vrouw je hoogsensitiviteit nog niet weet volledig weet te omarmen heeft dit invloed op jezelf en je omgeving, dan zit het je veel meer in de weg dan dat het wat oplevert.

Binnen het Habitouch Transformatie Traject ruimen we die misverstanden uit de weg, waarna de energie stroming vanzelf weer op gang komt. Samen gaan we opzoek naar die vrouwelijke oer-kracht in jou en zodra we die te pakken hebben gekregen geven we haar een ereplaats.

Habitouch | Werkwijze

Het coachtraject bij Habitouch kenmerkt zich niet alleen door de unieke combinatie van holistische massagetherapie en coachsessies in de natuur, een samenwerking met mij brengt je eveneens liefdevolle aandacht, veiligheid, humor en een straight to the point werkwijze.

Het gevoel van gelijkwaardigheid en samen streven naar een gezamenlijk doel; dat is waar ik als coach voor sta. 

Als je op een bepaalt moment in je leven sturing nodig hebt en iemand nodig hebt die je begrijpt en aanvoelt, dan wil ik graag jouw mentor zijn op het pad naar meer innerlijke rust, liefde en vertrouwen. ♥

 

 

Meer weten over andere werkvormen binnen mijn praktijk?

Hier vind je alles over Holistische massagebehandelingen, het Habitouch Transformatie Traject en Workshops in de natuur.

 

Veel liefs,

habitouch-hsp
Sanne van den Oever
High Value Holistisch HSP coach bij Habitouch

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Habitouch – Premium HSP Coaching en Holistische massagetherapie

Sanne van den Oever

Sperwerhorst 19
5431 AS Cuijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Habitouch – Premium HSP Coaching en Holistische massagetherapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.