Home > Vind hulp > House of Body and Mind

House of Body and Mind

Praktijk voor Ayurveda en Balans in je leven

Welkom, ik ben Karleen! Complementair BATC therapeut. Ik werk vanuit de 5 natuurgerichte principes (energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en geestelijk welzijn).

Met behulp van onder andere Ayurveda en Yoga help ik je om balans te vinden in ‘body en mind’. De prachtige holistische gezondheidsleer van Ayurveda behandelt het leven in zijn geheel en combineert fysieke, psychische, mentale en spirituele aspecten met het doel lichaam en geest in evenwicht te brengen. Wanneer je deze toestand bereikt, zullen fysieke klachten verminderen, overtollig gewicht zal afnemen en gevoelens van depressie en onrust zullen geleidelijk verdwijnen. Er komt ruimte voor liefde, geluk, gezondheid en welzijn.

In mijn praktijk combineer ik verschillende holistische principes. Bij House of Body & Mind kan je terecht voor een persoonlijk consult, diverse ayurvedische behandelingen, waaronder de traditionele Abhyanga. Ook help ik vrouwen met stress gerelateerde klachten, burnout klachten, meer energie en hormoononbalans. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen rondom de zwangerschap.

Vind innerlijke rust en balans met Ayurveda en Yoga. Ik help je graag deze wijsheden om te zetten in de praktische toepassing ervan in een modern leven.

Praktijkinformatie

House of Body and Mind

Karleen ten Duis

Keizerstraat 21
7413EC Deventer
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met House of Body and Mind
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.