Home > Vind hulp > Holistische therapie in Den Haag

Holistische therapie in Den Haag | Emma Sini

Website

Ga je mee op reis, terug naar jezelf?

Hi, ik ben Emma! Ik geef holistische therapie in Den Haag, zowel 1-1 als in groepen.

Loop je vast, of voelt het alsof je door de modder aan het ploeteren bent? Weet je dat er een leven op je wacht waarin jij in je kracht staat en blij bent met je relaties en je leven? Dan help ik je graag verder!

Ik werk zowel 1-1 als met groepen met mensen die de verbinding met zichzelf willen vinden, hervinden of versterken, zodat ze vanuit hun volle potentieel kunnen leven. Mijn ervaring is dat de meeste klachten en problemen voortkomen uit een gebrek aan verbinding met (een deel van) jezelf. Stukken waarin je jezelf wegcijfert door de ander op 1 te zetten, of vanuit de angst het niet goed te doen hard te werken bijvoorbeeld. Wat er nodig is, is aankijken wat er (niet) gezien wil worden, onderzoeken welke dynamieken en patronen onbewust je gedrag en leven beïnvloeden en de pijn doorvoelen die hieronder zit. Zo kunnen de stukken die als het ware afgesplitst zijn en bevroren staan in je verleden geïntegreerd worden. Wanneer alles er mag zijn en zowel de pijnlijke stukken als je grootste kwaliteiten geïntegreerd zijn, kun jij vanuit je sprankelende zelf gaan leven. Ga je mee op reis, terug naar jezelf?

Hoe ik werk & specialismen

Holistische en lichaamsgerichte therapie voor 0.a. traumaverwerking

Ik heb een heel pakket aan werkvormen in mijn rugzak, ik stem altijd met jou af wat jouw voorkeur heeft en wat voor jou werkt. Dit doe ik aan het begin van het traject in een intake, maar ook aan het begin van elke sessie. Zo zorg ik ervoor dat ik altijd werk in afstemming met jou, zodat jij precies uit de sessie haalt wat je op dat moment nodig hebt.

Ik ben opgeleid tot Psychodynamisch therapeut. Tijdens de opleiding heb ik tools geleerd waarmee ik op alle lagen kan werken: lichamelijk, emotioneel, fysiek en spiritueel. Zelf heb ik me ook nog verder geschoold in energetische en intuïtieve ontwikkeling. Ik heb dus van hypnose en regressietherapie tot RET en NLP in de pocket en heb me daarnaast in een paar werkvormen gespecialiseerd.

Mijn specialismen zijn:

 • Ademwerk: Ik werk met de verbonden adem. Dit is een enorm krachtige tool om in contact te komen met je lijf, (onverwerkte) emoties, trauma’s, je grootste verlangens en je onderbewuste. Door op deze manier te ademen creëer je meer ademruimte. Je ademt door de stukken heen die je beperken en niet meer dienen en komt er meer ruimte om jouw eigen leven te gaan leven.
 • Systemisch werk/familieopstellingen: Door een vraagstuk op te stellen in de ruimte wordt duidelijk welke dynamieken zich in de onderstroom afspelen. Door hier helderheid op te krijgen, dingen uit te spreken en lasten (bijvoorbeeld het verdriet van je moeder) terug te leggen waar het hoort en je eigen plek in te nemen kun je pittige (familie)dynamieken doorbreken. Zo ontstaat er ruimte om op je eigen plek te gaan staan, waardoor je energie overhoudt om te leven op jouw voorwaarden.
 • Innerlijk kindwerk: Misschien herken je het wel dat je in bepaalde situaties heel reactief reageert, alsof een jonger deel van jou het over neemt en je geen controle hebt over je eigen gedrag. Sommige dingen die je meemaakt zijn te pittig om in het moment te verwerken. Op zo’n moment bevries je als het ware in de tijd en gaat de herinnering vast zitten in je lijf en je onderbewustzijn. Door weer contact te maken met deze herinneringen (met beelden, via het lichaam, of met geluiden) kun je alsnog ontladen wat er toen vastgezet is, kunnen die delen naar het hier en nu gehaald worden en kunnen deze integreren in je volwassen zelf. Je gaat dus eigenlijk zorgen voor de jongere stukken in jezelf die bij jou alsnog kunnen krijgen wat ze toen zo gemist hebben.
 • Energiewerk/multidimensionaal werk: Deze werkvorm integreer ik veel in andere werkvormen, losstaand werk ik alleen met energie met mensen die al een veilige basis in zichzelf voelen. Dit werk is exploratief en integratief. Je kunt het zo gek niet bedenken of we werken ermee. Van vorige levens tot reizen naar je thuisplaneet en het integreren van andere zelven. Maar ook het oefenen en leren vertrouwen op je intuïtieve waarneming, het schoonmaken van je energieveld en werken aan je alignement kan een focus zijn.

Voor wie?

Vraagstukken waarmee je terecht kunt bij me

Mijn ervaring is dat bijna alle klachten laten zien dat je ergens uit contact bent met jezelf. Daarmee gaat het dus bijna altijd over onderzoeken waarom dat je uit verbinding bent (gegaan) en waar dit vandaan komt. Door deze gemene deler en door de vele ervaring en tools waar ik mee kan werken, kan ik vrijwel met alle vraagstukken met je aan de slag.

Voorbeelden van vraagstukken waar ik veel mee werk zijn:

 • Het in contact willen komen met het lijf, emoties leren voelen en traumatische ervaringen verwerken
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Burn-out, depressie of een algemeen gevoel van wat kom ik hier doen?
 • Weten dat je enorme potentie hebt, deze wel voelen, maar er nog niet in kunnen stappen
 • Familie en relatieproblematiek
 • Stress, rusteloosheid, dissociatie en het gevoel vast te zitten, en dit ook merken in vaak je adem inhouden of hoog ademen
 • Verslaving en vermijding, weten dat er dingen aangekeken moeten worden maar er in je eentje niet uitkomen
 • Moeite hebben met grenzen aangeven, voor jezelf kiezen en voor jezelf zorgen
 • Perfectionisme, het gevoel het nooit goed genoeg te doen of goed genoeg te zijn
 • Eenzaamheid: weinig verbinding ervaren in je relatie(s) of de wereld, het gevoel er niet bij te horen of niet echt deel uit te maken van
 • Boosheid: geen boosheid en grenzen ervaren of voelen, of juist agressieproblemen of onverklaarbare boosheid

Individuele therapie & groepstherapie

Individuele therapie en groepstherapie in Den Haag

Ben jij ook zo goed in het alleen doen en alles voor jezelf houden? Ik werk in mijn praktijk 1-1 en start ook een keer per jaar met een nieuwe groep voor groepstherapie. Deze groepstherapie is gericht op mensen die de relatie met zichzelf willen verbeteren. In een groep wordt je gespiegeld door anderen en ervaar je gedragenheid en dat je niet de enige bent. Dit is van enorme meerwaarde in je helingsproces omdat je het samen doet. We gaan aan de slag met bovenstaande onderwerpen en vraagstukken.

De groepstherapie telt 12 dagen, waarin we veel werken met lichaamsgerichte therapie, opstellingen en kringwerk(cognitieve therapie). Je bent super welkom om samen te komen helen! Bekijk mijn site voor meer informatie.

 

Praktijkinformatie

Holistische therapie in Den Haag

Emma te Hietbrink

Pluvierstraat 392
2583KH Den Haag
 • In de praktijk
 • Op locatie
Neem direct contact op met Holistische therapie in Den Haag
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.