Home > Vind hulp > Holistische Massagetherapie Julia

Holistische Massage

Voor (zwangere) vrouwen zoals jij en ik!

Mijn klanten zijn vrouwen zoals jij en ik. Ze staan vol in het leven, hebben een goed gevulde agenda en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Want niet alleen hun gezin en werk, maar ook alle andere mensen om hen heen geven ze graag de aandacht die zij verdienen. Wat ze doen, doen deze vrouwen met liefde en overtuiging. Maar af en toe is het even op…

Dan komen ze bij mij in de holistische massagepraktijk. Gespannen, moe, niet lekker in hun vel. Met rug- en nekklachten en té vaak hoofdpijn. Soms lopen ze al een tijd rond met vage klachten, die maar niet overgaan. Een holistische massage kan dan helpen.

Wat is holistische massagetherapie?

Dit is een complete ofwel integrale lichaamsmassage gebaseerd op het holisme. Het benadert de mens in z’n geheel, zoals de Griekse term holos aangeeft. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat “Heel” betekent. Een filosofie die ervan uitgaat dat de mens een eenheid is. Dus je fysieke en psychische gesteldheid evenals je spirituele als emotionele toestand zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar en maken jou als persoon.

Als holistisch masseur zie ik jou als een geheel met al je (levens)vraagstukken. Zit je goed in je vel? Dan ben je in balans en heb je geen lichamelijke en geestelijke klachten.

Echter, voel je je bijvoorbeeld gestrest, ervaar je een blokkade, probleem en/of spanning op een bepaalde plek of gebied? Dan stroomt dit door op andere gebieden (emotioneel, mentaal, spiritueel) in je lichaam. Door de onderling verstoorde balans kunnen klachten en/of ziekten ontstaan. Dan kan zich dat uiten in buikpijn, geen zin in eten hebben, je neerslachtig voelen, hoofdpijn enzovoort. Kortom, de oorzaak van je klacht zit op een totaal andere plek dan waar het zich manifesteert. Holistische massagetherapie brengt lichaam en geest weer in verbinding én in balans.

Hoe en waarbij kan holistische massage mij helpen?

De eventuele te verwachten effecten van de massagetherapie kunnen zijn:

  • verminderen van stress, angst, verdriet, eenzaamheid, somberheid;
  • het verbeteren van je mentale en lichamelijke gezondheid;
  • verlichten van je fysieke (pijn)klachten;
  • kan helpen bij burn-out klachten;
  • je voelt je krachtiger en energieker;
  • bewustwording van wat er speelt;
  • meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

Bij bepaalde klachten waarvan je niet zeker bent wat de oorzaak is: raadpleeg altijd een reguliere arts om advies!

Waarom een holistische massage door Julia?

Ik ben Julia, 57 jaar en een gediplomeerd holistisch massagetherapeut.

Daarnaast heb ik meerdere certificaten behaald en trainingen gevolgd voor o.a. positieve psychologie, coach HSP, intuïtieve training, rugwerveltherapie volgens Dorn massage, Aura- en chakrahealing, Bach bloesemtherapie en ayurvedische massage.

Tevens ben ik (ervarings-)deskundige op de gebieden van:

Burn-out

Overprikkeling

(Werk) stress

Hooggevoeligheid

Persoonlijke ontwikkeling

Je eigen weg ontdekken en durven gaan

Zonder oordeel kijken naar wat er speelt bij mensen

Ik nodig je van harte uit om een afspraak te plannen en kennis te maken met de helende werking van holistische massagetherapie. Ik kan je vertellen over holistische massages en je vragen hierover beantwoorden. Maar er is maar één manier om erachter te komen of dit is wat jij zoekt: door het zelf te ervaren!

Met een holistische massage investeer jij in je fysieke en mentale gezondheid. Wat is dat waard? Dat bepaal je zelf. Ben jij het waard om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Dat is de vraag die jij jezelf kunt stellen.

Liefs Julia

 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Julia Kantor  Holistische Massagepraktijk

adres:

Linde 16

6131 GG Sittard

Tel. 06- 45809695

Email: julia.kantor@hotmail.com

Info op Facebook, LinkedIn, https://balansportaal.nl/hulp/

 

 

 

Praktijkinformatie

Holistische Massagetherapie Julia

Julia Kantor

Linde 16
6131GG Sittard
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Holistische Massagetherapie Julia
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.