Home > Vind hulp > Het BeweegAtelier- Burn out ondersteuning, herstel- en preventie programma

Het BeweegAtelier- Bewust zijn in Beweging

Het BeweegAtelier- bewust zijn in beweging

Welkom bij het BeweegAtelier!

Bewust zijn in Beweging

Het BeweegAtelier biedt lichaamsgerichte therapie en creatieve ondersteuning bij herstel en preventie van stress- en burn out klachten met als doel eigen kracht ervaren en versterken. Het BeweegAtelier nodigt je uit om te bewegen met alles wat er is.

Via Embodiment (belichaming) lukt het je beter door een proces heen te gaan en kan je veel beter luisteren naar je lichaam. Daarmee geef je het lichaam de ruimte om op te laden en te herstellen bij burn-out en rouwverwerking.

individuele Burn- out sessies

Rusten, ontspannen en herstellen. Burn- out sessies zijn op maat gemaakte lichaamsgerichte sessies. Afgestemd op jouw behoefte in het moment. Geschikt voor mensen die vastzitten in hun proces of ondersteuning willen voor, in of na een burn- out. Ook als je al langere tijd stress ervaart doordat je bijvoorbeeld vaak migraine of chronische onrust ervaart en daardoor te vaak over je eigen grenzen gaat. In dit traject staat o.a. het dansen van jouw verhaal centraal. Dat doen we via bewegingstaal vanuit je onderbewuste. Daarna zullen we de ervaring omzetten in woord, vorm en beeld. Het opstellen van het verlangen en het vinden van jouw reset-knop. In de sessies maken we veel gebruik van vloeroefeningen, Authentic Movement en beweegopdrachten. En soms ook helende creatieve verwerking. Wees welkom zoals je bent!

Groepstraject van 3 maanden. Rusten, ontspannen en herstellen. Burn- out groepssessies zijn op maat gemaakte ondersteunende lichaamsgerichte sessies geschikt voor mensen die vast zitten in het proces van burn out. Misschien net voor, in, of al wat verder in het proces. Het idee te hebben voortdurend onder stress te staan door piekeren en slecht slapen of het gevoel te hebben niet bij te komen. Ondersteuning bij herstel in kleine groepen. In de groepssessies staat vrije dans, Authentic Movement, deelmomenten en verbinding met jezelf en daarbij ook de groep centraal. Concrete oefeningen waar we in de sessies en thuis mee aan de slag kunnen om zo de inzichten nog verder te integreren in het dagelijks leven.

Om te kijken of het wat voor je kan zijn, is er een gratis kennismakingsgesprek/intake.

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310 (gratis parkeren)
6812 AR Arnhem
Gebouw B46
Beweeg- en Atelierruimte 1.11
Ingang park gelijk rechts, rechtdoor over de rotonde, gebouw B46 is aan de rechterkant.

www.hetbeweegatelier.nl
boelemaartje@gmail.com

 

 

Praktijkinformatie

Het BeweegAtelier- Burn out ondersteuning, herstel- en preventie programma

Maartje Boele

Stratenmakersveste 8
Arnhem
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Het BeweegAtelier- Burn out ondersteuning, herstel- en preventie programma
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.