Home > Vind hulp > Hermenet Wandelcoaching en Training

Hermenet Wandelcoaching en Training

Op weg naar balans - Bevlogen aan het werk

Het is mijn missie om als wandelcoach mensen met stress en burn-out op een professionele wijze te helpen op weg naar herstel. Als wandelcoach begeleid ik hen en geef ze handvatten om in balans te kunnen blijven.
Stress is een veelvoorkomend verschijnsel in onze huidige maatschappij. Vrijwel iedereen kent stress uit eigen ervaring. Mensen bestempelen het verschijnsel stress meestal als negatief. Mensen kunnen er ziek van worden. De maatschappelijke kosten van stress zijn dan ook enorm, om over het persoonlijk leed nog maar te zwijgen.

STRESS EN BURN-OUTCOACHING

Wat is mijn aanpak als Stress en Burn-outcoach? In 6 fasen gaan we van een Burn-out naar Balans. In het hele proces ga je werken aan jezelf, waarbij ik je begeleid. Thuis op de bank gaan zitten, helpt namelijk helemaal niets. Sterker nog, je gaat hier nog verder mee achteruit. In mijn aanpak maak ik gebruik van verschillende oefeningen en werkvormen. Deze oefeningen zijn evidence-based, dus gebaseerd op theoretische modellen en wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van de oefeningen.

 

CONFLICTCOACHING

Wanneer je mediation een te zwaar middel vindt, dan is conflictcoaching het passende antwoord. Een conflictcoach wordt gevraagd wanneer de duurzaamheid van de relatie van groot belang is. Denk hierbij aan het nog (lang) moeten samenwerken met elkaar of relaties die nog lang met elkaar verbonden willen zijn. De conflictcoach zet zich niet alleen in om de belangen van de deelnemers goed tot hun recht te laten komen, maar hij leert de deelnemers ook om conflictvaardig gedrag te ontwikkelen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

BEVLOGEN AAN HET WERK MET DE TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Coveys boek is actueler dan ooit. Hetzelfde geldt voor deze training. Actueel omdat er in deze hectische tijd veel mensen heel hard werken aan hun loopbaan, hun relaties, hun geluk, maar vaak twijfelen of het wel ergens naartoe gaat. Deze training gaat over persoonlijke ontwikkeling en menselijke relaties. En daarmee ook over leiderschap, samenwerking en professionele groei. De training is buiten in de natuur of een door jou gekozen locatie. We zijn zowel fysiek als mentaal in beweging. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Deelnemers ervaren na de training meer plezier en bevlogenheid in het werk.

 

Praktijkinformatie

Hermenet Wandelcoaching en Training

Ad Hermenet

Joubertstraat 59
2806 GA Gouda
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met Hermenet Wandelcoaching en Training
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.