Home > Vind hulp > Henny venekamp PRI Therapie en Coaching

You are the master of your own destiny

Ook al lijkt het nu uitzichtloos....jij hebt de power om (kleine) verandering(en) te maken!

Nagenoeg alle problemen die je ervaart in het heden vinden hun oorsprong in het verleden. We hebben allemaal copingsmechanismes moeten ontwikkelen om onszelf staande te houden, in ons gezin, op school, sport, bij vrienden en op het werk. Deze copingsmechanismes hebben je veel gebracht, maar kunnen ongemerkt je blokkades worden of versterken.

Ik help je hierin inzicht te krijgen én ik leer je hoe je stappen kunt zetten dit te veranderen!

Loop je vast in je werk en wil je weten waar dat nu aan ligt?
Vraag je je wel eens af wat je echt wilt?
Heb je (te veel) last van stress?
Durf je geen nee te zeggen?

Ik help je graag om meer inzicht te krijgen. Dit kan zijn om je te helpen meer overzicht te krijgen, inzicht in je eigen rol in het geheel, en, nog belangrijker, je begeleiden om hier (blijvend) verandering in te brengen.

Ik combineer mijn 7 jaar werkervaring als coach/therapeut met mijn 28 jaar aan bedrijfservaring (KLM).

Mogelijke hulpvragen kunnen zijn:

 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aan geven
 • Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé
 • Hoe leer ik nee zeggen
 • Ik ervaar (te) veel stress, wat kan ik zelf doen dit te verminderen
 • Diep van binnen voel ik paniek bij het idee dat ik voor een groep moet spreken
 • Als ik een presentatie moet geven heb ik slapeloze nachten van tevoren

Post Covid Vermoeidheid:

Leren leven met (langdurige) vermoeidheid is een life changing ervaring.
Na 15 maanden (dd. aug 2023) zelf te leven met de rest klacht vermoeidheid na een corona besmetting, en op dit moment 50% kunnen functioneren,  ervaar ik zelf hoe gigantisch impactvol een langdurige ziekte op nagenoeg alle aspecten van je leven is.

Ik begeleid mensen voor mentale fitheid bij Post Covid chronische vermoeidheid. Ook schreef ik hier (meerdere) blogs over, lees hier.

 

Methodiek/Werkwijze:

We beginnen met een vrijblijvend oriëntatie gesprek van 15 minuten, deze kan bij mij in de praktijk, maar kan ook telefonisch of via beeldbellen.
Tijdens dit oriëntatie gesprek kan je mij vragen stellen en kun jij bepalen of je een goede klik voelt om door mij gecoacht te worden, en kan ik kijken of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Daarnaast kan ik je n.a.v. dit gesprek adviseren hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben, een gemiddeld traject duurt 6 tot 8 sessies van een uur.

Daarna gaan we het traject starten en gaan we samen tijdens het intakegesprek heel duidelijk bepalen waar jij aan wilt werken en stellen we de hulpvraag/het doel helder op, deze zal de leidraad zijn van jouw traject.

In elke sessie bespreken we jouw vooruitgang en help ik je bewust te worden en te begrijpen wat er met je gebeurt. Daarnaast ga ik je leren welke stappen je kunt zetten om waar nodig je gedrag te veranderen om toe te werken naar jouw gewenste doelen. Je krijgt regelmatig ‘huiswerk’ om opgedane inzichten en ideeën te overdenken en zo mogelijk in praktijk te brengen. Mijn ervaring is dat de sessies heel inzicht gevend, verhelderend en leerzaam zijn, maar, het echte werk om verandering te gaan realiseren zit in het zelf aan de slag gaan met de inzichten en de opdrachten tussen de sessies door!

Ik werk voornamelijke met de PRI (Past Reality Integration) methode, NLP en zet andere technieken in waar nodig

Werkervaring:
Inmiddels werk ik 7 jaar (Zomer 2023) als zelfstandig coach en therapeut. Ook coach ik voor bedrijven als Technica en KLM.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

 

Praktijkinformatie

Henny venekamp PRI Therapie en Coaching

Henny venekamp

Daam Fockemalaan 22
3818KG Amersfoort
 • In de praktijk
 • Online
 • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Henny venekamp PRI Therapie en Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.