Home > Vind hulp > Henny Lemstra | Coaching en Mindfulness

Ik zorg voor (meer) rust in jouw leven

Henny Lemstra

Coaching & Mindfulness

Mijn naam is Henny Lemstra, ik woon in Velserbroek (bij Haarlem) en ben (mindful)coach en mindfulness trainer.

Door (te) veel stress zit je vooral in je hoofd en raak je het contact met jouw lijf en hart kwijt. Door coaching of mindfulness leer je met aandacht te kijken naar wat er bij jou speelt, waar je behoefte aan hebt en hoe je dat inzet. Je ontwikkelt focus, helderheid en je voelt je meer verbonden met je zelf en anderen. Automatische patronen, belemmerende overtuigingen en oud zeer worden zichtbaar en zetten we om in helpende patronen. Samen brengen we jouw stress en spanning terug naar een acceptabel niveau.

In mijn praktijk bied ik jou coaching, mindfulnesstraining of een combinatie van beiden aan. Een mindfulnesstraining kun je zowel in groepsverband als individueel volgen en wordt meestal vergoed door de zorgverzekering omdat ik cat.1 trainer VMBN ben. Kijk voor de mogelijkheden bij jouw eigen zorgverzekeraar.

Naast een coach opleiding, specialisaties op het gebied van rouw, stress, en burn out, en de opleidingen tot mindfulness trainer (cat 1) ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook in mijn leven zijn er momenten geweest waarin de druk te groot was, ik het niet meer overzag, mezelf verloor in negatieve gedachten en ik stress signalen negeerde. Mindfulness heeft mij veel gebracht en is nog steeds een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik neem deze ervaring mee in de gesprekken die ik met jou voer.

Neem ook eens een kijkje op: www.hennylemstra.nl

Praktijkinformatie

Henny Lemstra | Coaching en Mindfulness

Henny Lemstra

De Sluistocht 20
1991 PA Velserbroek
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar