Home > Vind hulp > Heart Based Consciousness

Heart Based Consciousness

Bevrijd jezelf, stap uit de schaduw en leef een leven vol levenslust, kracht en (zelf)vertrouwen
Kern: zelfliefde, ‘peace of mind’, authenticiteit en innerlijke vrijheid

Ik help mensen die zich in hun leven vooral hebben ingezet om zich naar de behoeften van anderen te richten en nu het gevoel hebben zelf niet (meer) uit de verf te komen. Symptomen: weinig energie, gevoel van stagnatie en nauwelijks contact nog met eigen verlangens of niet weten hoe deze te realiseren.

Vaak zijn dit vrouwen 45+ met een groot empatish vermogen en een hoge mate van sensitiveit.

Ik help hen om zichzelf te bevrijden door uit de schaduw te stappen, te gaan staan voor wie ze werkelijk zijn en een leven te leven vol levenslust, kracht en (zelf)vertrouwen.

Heart Based Consciousness | Werkwijze

Zelf weet ik hoe het is om ondanks veel talenten het gevoel te hebben niet meer vooruit te kunnen en levenslust te verliezen. Dankzij een diepe duik in mezelf heb ik de kracht gevonden om me los te maken van oude zekerheden die me niet meer dienden, waaronder een vanzelfsprekend aanpassingsgedrag.

Ik heb opnieuw een verbinding kunnen maken met mijn essentiële zelf en beschouw mijn sensitiviteit nu als een grote kracht. Bovendien staan mijn deuren wijd open om het pad van mijn ziel te leven, in Liefde, vertrouwen en vrijheid.

En daarmee ben ik een gids voor anderen om al hun innerlijke krachten toe te eigenen en verlangens te verwezenlijken. Wat mensen over me zeggen is dat ze niets bij me hoeven ‘op te houden’ en mogen zijn wie ze werkelijk zijn. Men voelt zich veilig en op een diep niveau gehoord en gezien. Reacties na een gesprek: “ik voel me opgelucht!”

Kernwoorden: zelfliefde, ‘peace of mind’, authenticiteit, innerlijke vrijheid.

Dat doe ik in 1 op 1 gesprekken en (optioneel) door een LIEFDESBRIEF te schrijven AAN DE PERSOON NAMENS ZICHZELF. 

Note: De gesprekken zijn niet aan een lokatie verbonden: online gesprekken zijn even krachtig als offline.

Over Willy van den Brand

Mijn achtergrond kort: Ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen, waaronder ruim 16 jaar als eigenaar van een bureau op het gebied van Leiderschap en Organisatieontwikkeling. Zelf een intensieve weg afgelegd op het gebied van bewustzijn, waaronder sjamanistisch werk, tantra en een traject op gebied van het afleggen van oude patronen.

Voor meer informatie; bekijk mijn website, neem contact met me op via het contactformulier van Balansportaal en/of maak een vrijblijvende afspraak (30 min).

Volg me op instagram: @loveletter_to_myself / Facebook: @lovelettermyself

Praktijkinformatie

Heart Based Consciousness

Willy van den Brand

Adres beschikbaark bij offline afspraak
1098 Amsterdam
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Heart Based Consciousness
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.