Home > Vind hulp > Healthinez pijn coaching

Welkom bij Healthinez pijn coaching

Leven met pijn is afmattend, frustrerend en vaak totaal niet nodig!

Ik heb zelf jaren in pijn geleefd omdat ik niet ten volle begreep waar de pijn vandaan kwam of hoe ik er iets aan kon doen.  Tot genoeg genoeg was en ik op zoek ging naar een oplossing en ze ook vond!

Ik ontdekte dat pijn veroorzaakt wordt doordat je brein denkt dat je in een mogelijk gevaarlijke situatie zit.  Door de oude patronen van je brein te gaan bijsturen kan je de pijnprikkels gaan verminderen.  Maar wat is pijn juist?

Wanneer ik spreek over pijn heb ik het niet enkel over bv fibromyalgie & chronische vermoeidheid of burn-out, maar vooral over alle (vaak onbewust) opgekropte emoties die er aan vooraf gaan.  Ik lijst er enkele op: verdriet, angst, frustratie, ontevredenheid, laag zelfbeeld, lage eigenwaarde, boosheid, onmacht, …

Deze emoties veroorzaken niet alleen pijn, maar kosten je ook heel veel energie.

En energie is jouw levensbloed!  Zonder voldoende energie kan jij niet stromen, niet stralen, niet zijn wie je echt bent!

Allerlei oorzaken zorgen voor energielekken in jouw fysieke, mentale en emotionele huishouding.  Door te wéten waar het lek zich bevindt, kan je het makkelijker stoppen en weer voluit gaan LEVEN ipv overleven.

Ik heb er ondertussen meer dan 10 jaar persoonlijke ervaring met pijn opzitten (maar ik ga momenteel wel pijnvrij en boordevol energie door het leven 😊 ), meer dan 4 jaar coaching ervaring en volgde ook allerlei cursussen om mijn kennis en bevindingen om te zetten in praktische coaching tools.  Ik studeerde oa NLP coaching, life coaching & pijn management en heb met mijn achtergrond als leerkracht voldoende didactische kwaliteiten om kennis op een duidelijke manier over te dragen.  Als hoog-sensitief persoon kan ik dit talent zowel online als offline inzetten omdat ik heel goed kan aanvoelen wat mijn klant nodig heeft.

Laat je dus begeleiden door een expert, net zoals je dat zou doen met een echte lek in je keuken.  Lees mijn eigen ervaringsverhaal met energie lekken, burn-out, oververmoeidheid en fibromyalgie hier

Wil je weten HOE ik mijn klanten succesvol en efficiënt begeleid naar meer levensvreugde door hun energie te BOOSTEN en zo hun pijn te verlagen?

Plan dan een gratis BOOST gesprek in via deze link  en dan maak ik graag tijd om samen met jou te bekijken op welke manier we je pijn blijvend kunnen verminderen en je energie verhogen!

Ondersteunende groet,

Inez

Praktijkinformatie

Healthinez pijn coaching

Inez de Rijcker
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Healthinez pijn coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.