Home > Vind hulp > Loop jezelf beter

Loop jezelf beter

Op een actieve manier uit je burn-out!

Al lopend in een van de mooie natuurgebieden in het Gooi ervaar je de fysieke én mentale effecten van wandelen en/of runningtherapie in de natuur in combinatie met ervaringsgerichte oefeningen, mentale coaching, ademhalingsoefeningen en mindfulnessoefeningen. Ik combineer niet-prestatiegericht (hard)lopen in de natuur met cognitieve en mentale coaching. Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen hardloper te zijn of te willen worden – kunnen wandelen volstaat.
Mijn werkwijze is praktisch, pragmatisch en oplossingsgericht met tegelijkertijd veel aandacht voor het ‘voelen’. Ik help je de verschillende oorzaken van je klachten in kaart te brengen. En vanuit dit overzicht en bewustzijn coach ik je bij de benodigde en gewenste gedragsveranderingen. Daarbij zullen we niet alleen praten óver, en zal datgene wat we bespreken regelmatig ook voelbaar worden in de ervaringsgerichte oefeningen tijdens de sessie.
Ik start altijd met een vrijblijvende kennismaking zodat je kunt ervaren wat beweging en coaching in de natuur jou kan opleveren.

Over mij

Han Baeten

Ik ben vanaf 1991 werkzaam in de hulpverlening. Sinds 2001 heb ik me gespecialiseerd in groepsmaatschappelijk werk en bedrijfsmaatschappelijk werk. Door het geven van vele trainingen over assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, depressie en stresshantering heb ik als groepsmaatschappelijk werker veel kennis en ervaring opgedaan. In de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik me als coach ontwikkeld bij de begeleiding van werknemers met psychosociale klachten, en me verder gespecialiseerd in stress, overspanning en burn-out. Ik heb daarbij ontdekt dat de combinatie van praten, bewegen in de natuur, voelen en ervaren een duidelijke meerwaarde heeft. Het is inmiddels ook bewezen dat actief bewegen positieve effecten op onze hersenen heeft en daarmee op onze geestelijke gezondheid, zie hierover het kennisplatform Bewegen voor je Brein. Ook de heilzame werking van de natuur op onze psyche is inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Vanuit al die kennis help ik mensen met symptomen van overspannenheid, burn-out, depressie en angst op een letterlijk en figuurlijk actieve en activerende manier.

Praktijkinformatie

Loop jezelf beter

Han Baeten

Kortenaerlaan 12
1215NH Hilversum
  • In de natuur
Neem direct contact op met Loop jezelf beter
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.