Menu

Hardenberg – Karin Rutjes

Karin Rutjes, online & offline coaching bij hoogsensitiviteit, zelfliefde en zelfacceptatie.

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen, NEE, je bent niet alleen hierin. Je hebt het gevoel dat jij de enige bent die vaak vast loopt, die worstelt met alledaagse dingen en bij jou lijkt het net niet zo lekker te gaan als bij de ander. In deze steeds drukker wordende maatschappij, waar soms enorm hoge eisen worden gesteld aan jou als persoon en waarin we steeds maar doorgaan, is het als HSP of gevoelig persoon soms moeilijk om overeind te blijven.

We lopen vast doordat we te weinig bewustwording hebben over wie wij zijn, wat wij nodig hebben en wat hoogsensitiviteit inhoudt. In harmonie leven met deze eigenschap is iets wat niet vanzelf gaat. Helemaal omdat we vaak vanuit ons verleden hebben geleerd ons alsmaar aan te passen aan de ander en er te weinig aandacht was voor jouw hoogsensitiviteit. Het stukje zelfliefde en zelfacceptatie zijn dus gebieden die vaak heel veel verbetering kunnen gebruiken. Want het is moeilijk positiviteit te voelen bij hoogsensitiviteit als jij jezelf hebt aangeleerd dat het er niet mag zijn en dat jij je misschien aanstelt of raar bent.

Raar ben je niet, en je stelt je ook zeker niet aan! Ik als ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, zelfliefde en zelfacceptatie heb jarenlang geworsteld met deze onderwerpen. En ik weet dus zelf hoe moeilijk het kan zijn die cirkel te doorbreken. Maar door inzicht te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt wordt het allemaal makkelijker en zachter voor je.

Bij mij kun je terecht voor coaching in mijn praktijk, maar ook online kan ik je coachen indien je niet bij mij in de buurt woont. Ook ben ik in mijn bedrijf ontwikkelingen aan het doorvoeren voor verschillende online programma’s. Wil je alvast meer van mij lezen dan kun je blogs vinden op mijn eigen website, maar ook op de sites van Hoogsensitief.nl en Fabulous Mama.

Wil jij graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

www.karinrutjes.nl

info@karinrutjes.nl