Home > Vind hulp > Hans Siepman / Lichter Leven Leusden

Hans Siepman / Lichter Leven Leusden

Ik richt mij in mijn praktijk vooral op mensen die het moeilijk hebben, die het niet meer zien zitten. Uit ervaring blijkt dat je, een aantal keren in je leven, een punt bereikt waarbij je o.a. extra gevoelig bent voor angsten, stressspanningen op het werk en in je relatie en zorgen over de toekomst.

Mijn naam is Hans Siepman, ik help mensen met de Bridgeman methode in 3 tot 4 MAANDEN om zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid, stress en angst door het leven te gaan. Dat je net als een kind weer helemaal onbevangen kan doen wat je graag wil. Bij elke stap kom je dichter bij je zelf en ervaar je dat je lichter gaat leven. Ik ben ook 1 van de mentoren binnen de Bridgeman organisatie.

Door opleidingen die ik bij de School voor Coaching heb gevolgd, kan ik gebruik maken van diverse coachtechnieken.

Bij Bridgeman ben ik geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Hier gaat het om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door het toepassen van deze coachvorm ben ik in staat om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken die ik o.a. heb geleerd tijdens de regressie en reïncarnatie opleiding. 

Naast mijn werk als coach ben ik ook energetisch therapeut en werk ik met interventietechnieken om cliënten met acute issues te kunnen helpen. Dat kan het wegnemen van trauma’s en angsten zijn of de behandeling van lichamelijke klachten. Ik ben erkend Touch of Matrix therapeut en ik ben ingewijd als REIKI Master. 

Tot slot ben ik opgeleid tot Mindfulness Meditatietrainer voor bedrijven en particulieren. Ik ben gecertificeerd trainer en aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness.

Contactgegevens:

Lichter Leven Leusden

van de Lagemaathof 61

3833 HW  Leusden
Telefoon 06 38 90 39 69
(Voor afspraken:
ma t/m don.: na 18:30 uur,
vrij: 08:00 – 17:00 uur)
email: info@lichterlevenleusden.nl

Praktijkinformatie

Hans Siepman / Lichter Leven Leusden

Hans Siepman

Van de Lagemaathof 61
3833 HW Leusden
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Hans Siepman / Lichter Leven Leusden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.