Home > Vind hulp > Gwen van der Weg Talentmanagement & Coaching

Bewegen vanuit eigen kracht & Werk dat werkt voor jou!

Gwen van der Weg | Talentmanagement & Coaching

Doe het niet alleen! Gun jezelf steun, een spiegel en een duwtje in de rug

Voel je het als je te hard gaat? Als je ‘ja’ zegt en ‘nee’ bedoelt? Durf je te luisteren naar wat je lijf je vertelt? Lukt dat je af en toe en zou je dat veel vaker willen?

Als je daar wel wat steun, spiegeling of een scherpe vraag bij kunt gebruiken, misschien past mijn begeleiding dan bij jou!

Talentmanagement & Coaching

Zit jij op een punt in je leven waarin je merkt dat wat je doet niet helemaal is hoe je het wilt blijven doen, dat gevoel ver weg kan zijn en je maar moeilijk kunt benoemen waar het jou echt om gaat? Vaak merk je dan ook aan jezelf dat je moe bent, de energie niet helemaal kunt vinden voor de dingen ondanks dat je ze ook leuk vindt en je twijfels hebt over hoe je bezig bent.

Ik ben loopbaancoach & jongerencoach en mijn focus is begeleiding bij (dreigende) burn-out, grenzen, communicatie en gedragsverandering. De feedback die ik het meest heb mogen ontvangen, is dat ik oprecht en positief ben, scherpe vragen stel en altijd afstem op wat je nodig hebt. Ik combineer kennis van psychologie, coaching & counseling met eigen ervaring en een open blik. Bij mij gaat het altijd om het hier en nu. Wat heb je nu nodig, wat zou er nu helpend zijn en hoe doorbreek je gedrag dat beperkend aanvoelt?

gwen-van-der-weg-talentmanagementgwen-van-der-weg-coachinggwen-van-der-weg-training

Samen zoeken we naar wat er goed is voor jou. Dat kan van alles zijn: jouw tempo, jouw stem, jouw verhaal, jouw grenzen of jouw passie. Je gaat het nog steeds zelf doen, maar niet alleen.

Werkwijze

De start is een gratis kennismakingssessie: kennismaken met elkaar en met hoe ik werk en aanvoel als coach. Zo kun je een echte keuze maken. Samen kijken we of we ‘aan tafel werken’ of wandelen. In mijn begeleiding is een belangrijke plek weggelegd voor ‘kijken naar wat is voor jou gewoon en natuurlijk’, ‘waar zitten jouw mogelijkheden en belemmeringen?’ en het vergroten van je kennis en inzicht over wat er met je gebeurt als je overbelast bent of dingen gaat veranderen. Mijn belangrijkste doel: dat jij de tools in handen krijgt om weer lekker te leven.

Ook belangrijk:

Hoe regel je de financiering? Lees erover op mijn website bij vergoeding

Ik hou van transparantie en openheid dus de tarieven staan gewoon mijn website.

Gwen van der Weg – Talentmanagement & Coaching | Over mij

Mijn naam is Gwen van der Weg en ik woon en werk in De Steeg. Dat is een dorp vlakbij een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Posbank. Een deel van mijn werk doe ik met alle liefde buiten op de bospaden vlakbij mijn huis. Daarnaast werk ik vanuit mijn fijne woonkamer. Dat geeft de ruimte voor een ‘flap’ op de deur om al schrijvend en tekenend samen te ontdekken wat er gaande is of een kop thee te kunnen drinken terwijl we bezig zijn.

Mijn opleidingsachtergrond is een combinatie van universitaire psychologie die vrij theoretisch is, aangevuld met praktische verdieping en verbreding op het gebied van coaching/counseling, communicatie en interactie tussen en in mensen. Mijn drive is dat mensen weer echt contact maken met zichzelf, dat ze weer merken wat ze voelen, denken en willen én daarmee ook weer vrij worden om contact te maken met anderen op manieren die passend en fijn zijn. In mijn eigen ‘rugzak’ zit ervaringskennis over burn-out, angst, depressie en het doorbreken van gedragspatronen. Op mijn LinkedIn vind je een uitgebreide collectie van opleidingen, cursussen en trainingen die ik gevolgd heb zoals Transactionele Analyse (TA) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

gwen-van-der-weg  gwen-van-der-weggwen-van-der-weg

Ontdek hoe het voelt als jij beweegt vanuit je eigen kracht en welk werk er werkt voor jou!

Praktijkinformatie

Gwen van der Weg Talentmanagement & Coaching

Gwen van der Weg

Bongert 3
6994 BV De Steeg
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Gwen van der Weg Talentmanagement & Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.