Menu

Grou – Gerdina Tamminga Coaching

Mijn specialisatie is het coachen en begeleiden van mensen met vermoeidheidsklachten naar een leven met meer energie, rust en balans. Dat kan ziekte zijn als Burn-out, B12 tekort, Fibromyalgie, CVS en PDS. Maar ook mensen die uit balans zijn door andere redenen, kunnen veel baat hebben bij  mijn programma’s. Wat ik anders doe dan anderen? Ik richt me altijd op 4 niveaus van welzijn; fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel. Deze staan namelijk altijd in verbinding met elkaar. Wanneer je je slechts focust op 1 van deze 4, mis je de kracht van verbinding met de andere niveaus.

Mijn coaching is zowel online als offline. Ik heb een online programma ontwikkeld om leefstijlveranderingen door te voeren voor meer energie, rust en balans. Daarnaast doe ik 1-op-1 coaching.

Mijn stijl van coachen is transformationeel. Wat wil zeggen dat ik mensen in beweging breng door de verbinding tussen inzicht, motivatie en gedrag te bewerkstelligen.
Daar waar vaak het ‘weten’ en het ‘kunnen’ wel helder is, ontbreekt nog de verbinding met het ‘zijn’. Deze verbinding is van essentieel belang bij veranderingsprocessen.

 

Wil je meer weten over mijn visie op je klachten en hoe je meer energie, rust en balans in je leven kunt krijgen? Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek of boek meteen de Energiebalans check op mijn website.

 

www.gerdinatamminga.nl

06-30036809
Praktijklocatie: Grou

Ook coaching via skype mogelijk