Home > Vind hulp > Gewoonnu, Mindfulness in beweging

Mindfulness GewoonNU

GewoonNU biedt mindfulness trainingen, workshops en meditatie avonden aan voor mensen die het idee hebben dat het leven onbewust aan hen voorbij gaat, die veel stress ervaren en veel piekeren, of die vanuit hun lichaam een duidelijke grens ervaren waardoor ze veel spanningsklachten hebben. Met mindfulness leer je meer in het hier-en-nu te zijn waardoor je bewuster in het leven komt te staan, meer balans zal ervaren en meer kan genieten.

Samen gaan we oefenen met aandacht; gericht op het lichaam, de adem, bewegen met aandacht. Zo trainen we het bewuste deel van ons brein dat invloed heeft op het meer onbewuste deel, waar onze oude ingesleten (overlevings)patronen verankerd liggen. Doordat je meer bewust wordt, zul je deze patronen gaan herkennen en creëer je ruimte om anders naar situaties te kijken en er anders mee om te gaan. Er ontstaat keuzevrijheid. Bewust handelen in tegenstelling tot het automatisch reageren vanuit oude (ooit functionele) patronen die nu niet meer zo helpend zijn.

Acceptatie, mildheid, beter kunnen loslaten, een grotere focus, meer genieten, meer (zelf)vertrouwen, minder piekeren, meer ontspanning en energie om met zowel de leuke als de onoverkomelijk minder leuke dingen in je leven om te gaan, zijn kwaliteiten die je je eigen zal maken.

Hoe ziet het eruit?

Wij geven online een 5-weekse online training ‘Mindful Leven’. Vijf keer komen we 1 ½ uur samen en na zes weken hebben we een terugkombijeenkomst. Naast de bijeenkomsten raden wij je aan om thuis te oefenen met mindfulness om zoveel mogelijk uit de training te halen.

Er zijn ook mogelijkheden voor individuele trajecten.

Ter kennismaking bieden wij regelmatig gratis mindfulness webinars aan. Zo kun je ontdekken of mindfulness iets voor je kan zijn en kun je ons als trainer leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op onze website www.gewoonnu.nl of stuur een mail naar info@gewoonnu.nl

Je kunt ons ook volgen op Instagram: @Gewoonnu.nl

Reviews

‘Even uit de ruis van alle dag stappen. Het geeft ontspanning en je leert er weer veel van. Het heeft mij persoonlijk even weer bij de les getrokken.. wat er echt belangrijk is… En hoe snel je wordt opgeslokt in alle dingen’. Anoniem.

‘Een ander heel belangrijk leerpunt voor mij is het niet oordelen, vriendelijkheid en acceptatie. Dit maakt het voor mij veel makkelijker om positiever in het leven te staan’. Anoniem.

De trainers
Jantje Dobma en Marrit Jansma verzorgen samen de mindfulness trainingen. Wij hebben elkaar jaren geleden leren kennen tijdens de opleiding tot mindfulness trainer. Hieruit is een vriendschap ontstaan die uiteindelijk heeft geleid tot een inspirerende en succesvolle samenwerking. Als beoefenaar en trainer hebben we ondervonden dat mindfulness je kijk op de wereld blijvend kan veranderen.

Dit heeft onszelf en vele mensen om ons heen veel opgeleverd en wij delen dit graag met nog meer mensen.

 

Praktijkinformatie

Gewoonnu, Mindfulness in beweging

Jantje Dobma en Marrit Jansma
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Gewoonnu, Mindfulness in beweging
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.