Home > Vind hulp > Gewoon, gewoon

Langdurige klachten? Creëer jouw eigen energieke leven d.m.v. het BLOEM-traject

Bewegen, Liefde, Ontspanning, Eten en Mindset de tools voor jouw herstel

Ook jouw lichaam en geest kunnen herstellen en optimaal functioneren, wanneer je hen geeft wat ze nodig hebben

Ben jij moe, opgebrand, met allerlei vage langdurige klachten. Heeft fysiotherapie onvoldoende geholpen en ben je opzoek naar de oplossing voor jouw herstel?

Wil je mijn idee weten?

Jouw lichaam geeft een signaal, het verteld jou dat het tijd is om ECHT goed voor jezelf te gaan zorgen!

Wat je nu doet werkt niet, het is tijd voor verandering. Tijd om uit te zoeken wat WEL werkt en wat jouw lichaam je wilt vertellen.

Dat zal je zelf moeten doen, een therapeut kan dat niet voor je wegmasseren…

Hoe dan?

Door je te verdiepen in voeding die jouw lichaam voedt, zodat het optimaal kan functioneren. Door te leren ontspannen en de stress uit je lichaam te halen. Door op de juiste manier te gaan bewegen, precies wat NU bij jou past. Door weer liefde te gaan voelen voor jezelf en je eigen lichaam en met een open blik de toekomst tegemoet te gaan. Door te kijken naar het totale plaatje en jouw blinde vlekken op te sporen. Laat je dus goed coachen in het traject, je ziet namelijk zelf vaak niet waar je de meeste winst kan behalen.

Juist omdat je dit niet alleen wilt doen heb ik een programma ontwikkeld. Dat werkt volgens de B.L.O.E.M.-methode. Daarin komen de 5 elementen aan bod.

Beweging die past

Liefde voor jezelf

Ontspanning en rust

Eten dat voedt

Mindset die werkt

Door naar het totale plaatje te kijken, krijg je weer grip op je leven. Gaat jouw energie weer stromen, kan elke cel in je lichaam zich herstellen en kan jij optimaal functioneren. Van een leven met vermoeidheid en klachten naar een energiek en waardevol leven.

Laat ik me even voorstellen ;-)

Ik ben Marleen en ik begeleid al ruim 15 jaar lang mensen, eerst als fysio en manueel therapeut en nu coach ik mensen vanuit mijn eigen onderneming Gewoon, gewoon. Al vrij snel in mijn carrière als manueel therapeut begon ik me te interesseren voor de mensen met langdurige klachten. Wanneer een simpel advies en een paar oefeningen geen effect hebben, de klachten niet over gaan. Dan pas wordt het echt leuk, als begeleider dan. Ieder mens zit uniek in elkaar en er zijn vele factoren die bepalen waarom bij jou de klachten blijven bestaan. Dat is een puzzel die ik graag oplos.

Ik kwam erachter dat ik met alleen fysiotherapie mensen met langdurige klachten onvoldoende kon helpen. Zo ging ik me verdiepen in ontspanning en ademhaling. Ik volgde de coach opleiding. Verdieping in gezond eten leidde zelfs tot een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Dit alles combineer ik in mijn coaching zodat je het totale plaatje krijgt, passend voor jou als persoon.

Voor wie:

Heb jij langdurige klachten die maar niet overgaan, denk aan vermoeidheid, rug/nek klachten, hoofdpijnen of gewrichtsklachten. Je wilt graag naar het totale plaatje kijken. Je bent nieuwsgierig wat de invloed van jet eten is op jouw energie. Je wilt meer rust en ontspanning vinden in je leven, maar tegelijkertijd ook vol in het leven staan en van alles ondernemen.

Je wilt weer vanuit passie en energie kunnen werken, zorgen voor familie en naasten, maar ook vooral voor jezelf. Je wilt de balans vinden en genieten van al het mooie in je leven.

Hoe pakken we dat aan:

Het BLOEM-traject is een programma van 12 weken, met:

 • 5 uitgebreide individuele coaching sessies online of in Woudenberg (in de praktijk of in de natuur)
 • Online training met achtergrond informatie, video’s, praktische tips, basis recepten en oefeningen. Allemaal gericht op jouw transitie naar een energieker leven.
 • Aandacht voor de 5 elementen uit de B.L.O.E.M.-methode
 • Feedback op jouw vragen en gemaakte oefeningen via een persoonlijk chat kanaal

Wat ga je bereiken:

 • Je begrijpt de achtergrond van je klachten en hoe je hier mee aan de slag kan
 • Je bent sterker en weet hoe je dit zelfstandig verder kan opbouwen
 • Je weet welke voeding je energie geeft
 • Je vind ontspanning in je dag waardoor je meer energie overhoud voor leuke dingen
 • Je kijkt liefdevol naar je eigen lichaam
 • Je hebt blokkades doorbroken
 • Je bouwt energie op gedurende de week
 • Je werkt aan jouw persoonlijke doelen

Review:

Het werd een life-changing-experience:

Voor mezelf wil ik niets minder dan het beste en daarom schakel ik graag een expert in. En die expert bleek je te zijn.

Op een heel prettige en professionele wijze hebben we samen mijn leefstijl geanalyseerd. Je biedt de veiligheid om met persoonlijke vragen aan de slag te gaan en je stelt op een respectvolle wijze vragen die als een spiegel werken.

Marleen heeft veel kennis op het gebied van voeding en de werking daarvan in je lichaam en als coach geeft ze waardevolle adviezen, zonder iets op te dringen. Kortom ik voel me een stuk energieker en gezonder, veel dank hiervoor!

Je recept voor veganistische brownies is onovertroffen!!!

– Mieke –

Meer informatie en aanmelden => het BLOEM-traject

Praktijkinformatie

Gewoon, gewoon

Marleen

Essenlaan 29
3931ZS Woudenberg
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
Neem direct contact op met Gewoon, gewoon
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.