Home > Vind hulp > Gerrald Nieboer

Praktijk voor Mentaal&Fysiek Welzijn en Zingeving.

Wil je groeien en dus meer balans in je leven!

In vertrouwen leven.

Gerrald Nieboer Praktijk voor Welzijn.

Als we kijken naar het symptoom ‘burn-out’ kunnen we eenvoudig stellen dat dit een psychosomatische ziekte is, veelal veroorzaakt door multidimensionale copingsproblematiek van een individu. Dus hoe de persoon met de omgeving omgaat is bepalend. Ik zeg hier niet dat de persoon zelf de schuldige is noch het slachtoffer, maar de sleutel van de oplossing ligt wel in handen van de mens.
De medeverantwoordelijkheid ligt in de context. Als we daar kijken naar het thema ‘druk’ dan moeten we concluderen dat we zonder druk niet zouden leven. Ons bloed stroomt door onze aderen, zoals het werk stroomt door de cultuur. Werkdruk is dus nodig om het bedrijf gezond te houden. Echter is de essentie om, net als een gezond lichaam, de bovendruk en onderdruk goed te managen.
Dit betekent dat het cruciaal is om het hart van de organisatie te laten kloppen in het juiste ritme. Maak dus de transitie van werkdruk naar werkritme waarin je druk zijn, je druk voelen en je druk maken in pieken en dalen goed reguleert. Ons lichaam heeft dus contrast nodig, waarbij we het “aanstaan” en “alles belangrijk vinden” vaak als leidend beschouwen. Maar het continu in actieve staat zijn zal eerder lijdend zijn. Frequent relatieveren is ook een eigenschap die je kunt leren”

Over mijn praktijk die gaat over 25 jaar met mensen werken ofwel begeleiden; 

Welzijn is een breed begrip voor mij. Het is een continue proces in je leven om jezelf te voeden, jezelf lief te (gaan) hebben en in een gelijkwaardige verbinding te staan met je omgeving. Zinnig werk gun ik iedereen ofwel doen wat jou inspireert en beweegt. Werk wat voelt als leven. De wereld heeft mensen nodig die zichzelf durven en kunnen Zijn en doen wat ze leuk vinden. Het geloof hebben daarmee hun rekeningen kunnen betalen.

In mijn praktijk starten we met een ontmoeting en luister ik naar wat er in jouw leven speelt. Waar wordt je uitgedaagd, waarin wil je groeien en waardoor lukt het wellicht niet. Ik ben een coach, counselor en therapeut die er is voor jou om naast je te staan en die jouw bewustzijn verruimt, die jou je kracht laat vrijkomen, die richting kan geven zodat jij steeds optimaler leeft. De sessies erna zijn ondersteunend aan jouw ontwikkeling en die zich stap voor stap ontvouwt. Er is geen vooruit uitgestippeld plan maar ik volg wat zich dus aandient in jouw pad. Mijn gereedschap kist is vol met interventies die nodig kunnen zijn jouw zaken te begrijpen, je te leren los te laten, jezelf te leren kennen en waar jij energie van krijgt en waar je het verliest. Een burn-out is met name een interkans om je eigen pad te gaan bewandelen en je energiehuishouding in overeenstemming te brengen met de wereld om je heen. Je bent niet van de wereld maar in de wereld.

Ik ben een aardse, nuchtere man die leeft vanuit eigen ervaring in de levenskunst en dit graag met je deelt. Een holistische aanpak ofwel lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

Wil je meer weten, bel me of mail mij.

Hartelijke groet,

Gerrald Nieboer

In 25 jaar heb ik in dankbaarheid gewerkt en zijn er prachtige resultaten ontstaan door een oprechte samenwerking tussen  twee mensen. De client(e) en ik als mens en vakman. Ze komen allemaal op hetzelfde neer. De ruimte die ik maak waarin genezing of herstel kan plaatsvinden.

💕🙏💕 lieve Gerrald, echt uniek mens bent jij. Onderweg naar nieuwe leven dankzij jou… jou enorme open veld heeft ruimte voor genezing gecreëerd . Ik ben voor altijd dankbaar ❤️🌹

Praktijkinformatie

Gerrald Nieboer

Gerrald Nieboer

nieuwendammerdijk 229
1025LG Amsterdam
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Gerrald Nieboer
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.